Fritidsgrund fra EDC

Harpøtvej 92, Skalstrup

7570 Vemb

145.000 kr.

Billig grund tæt på Nissum Fjord i hyggeligt og roligt som­mer­hu­s­om­rå­de

Med få minutters gang til Nissum Fjord og fine bademuligheder ligger denne fine grund - helt klar til at I kan bygge jeres drøm­me­som­mer­hus lige midt i den vestjyske natur når den er allerbedst.
Tæt på både fjord, hav, skov og hede - Hvad kan du ønske dig mere på en god ferie i naturens tegn.

Som­mer­hu­s­om­rå­det ved Skalstrup er et fredeligt og afslappende sted med skøn og varieret natur samt badestrand. Et ideelt feriested for især naturelskere og lystfiskere. Indkøb finder du i en overkommelig afstand til både Vemb og Bøvling - De lidt større handelsbyer er Lemvig og Holstebro.

Der findes flere små, og meget børnevenlige sandstrande med lavt vand ved Nissum Fjord, både ved og omkring Skalstrup, og tager du bilen eller måske cyklen er der lige omme på den anden side af Nissum Fjord brede hvide sandstrande ved Vesterhavet. Bl.a. ved Fjaltring mod nord finder I en god Ve­ster­havs­strand med klitter og fint sand. Endvidere er der gode muligheder for windsurfing både i Nissum Fjord og ved Vesterhavet.
Ved Thyborøn finder i en meget børnevenlig og hyggelig badestrand som ligger lige ved siden af det skønne havnemiljø der især om sommeren er fyldt med liv og aktiviteter.
En anden udflugt kunne være en dagstur til Thorsminde.
Byen ligger på tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.
Landskabet omkring Skalstrup er meget varieret med fjord, åer, søer, hedeplantager og frodige skovarealer. Den lavvandede Nissum Fjord er et vigtigt ynglested for vadefugle og flere steder langs Nissum Fjord kan I opleve fredede reservater med et utrolig rigt fugle- og planteliv. Klosterhede Plantage er Danmarks største plantede skov. Skoven ligger syd for Lemvig og indeholder flere minder fra 2. Verdenskrig, bl.a. flyvepladser og bunkere, en stor legeplads samt mange vandre-, cykel- og ridestier.
Hvis du ønsker at tage en nat i det fri er der shelters til fra afbenyttelse.
For lystfiskere er der mange muligheder i fjorden samt i områdets søer og åer. Derudover findes der to smukt beliggende Put & Take fiskeparker i nærheden. Ved fjorden findes en Jollehavn.

Alt i alt et rigtigt fint område hvis du drømmer om et helt nyt sommerhus i rolige omgivelser tæt på naturen.
Ring til EDC Lemvig på tlf. 96634000 og hør endnu mere om mulighederne.

Fakta om Lemvig (19.371 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.560 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.816 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71103412
Grundareal
1.054 m²
Ejerudgifter pr. md.
198 kr.
Liggetid
1282 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
145.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
773 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
609 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig