Fritidshus fra EDC

Hf. Sano 118

2770 Kastrup

3/2 rum, 60 m²
Solgt

Hermed præsenteres ét af Hf. Sano´s absolut flotteste kolonihavehuse og det kan nu blive jeres!

Hf. Sano er en Amagers mest populære haveforeninger og man forstår så sandelig hvorfor når man både tager beliggenheden samt den helt unikke atmosfære i foreningen i betragtning. Hf. Sano befinder sig kun få hundrede meter fra 5-ørens metrostation på Hedegaardsvej samt Amager Strandpark og Kastrup Søbad. Ligeledes finder man også helt ny og stor Netto på Hedegaardsvej så indkøbene klares også nemt og hurtigt.

I selve foreningen finder man den vaskeægte danske ko­lo­ni­ha­ve­hyg­ge med festplads hvor de årlige sommerfester afholdes, velfungerende marketenderi, festhus der kan lejes til de større private fester, legeplads til ungerne, grønne havegange og hilsner over hækken fra de venlige beboere - alt er bare HELT som det skal være og man føler nærmest tiden har stået stille når man kommer inden for. Skuldrene sænkes og den absolutte fred og ro sætter ind.

Huset indeholder entré og til venstre herfor finder man lille hyggeligt værelse med lille sovehems. Til højre for entréen er der stort badeværelse med brus og videre fremme kommer husets samlingspunkt; det store kombinerede køkken/alrum/stue med sovealkove, adgang til det andet lille værelse samt endelig trappe op til den store hems med kig ud over stuemiljøet.

Huset er intet mindre end en lille perle og dog... helt så lille er det nemlig ikke. Efter ko­lo­ni­ha­ve­stan­dar­der så må de 60 m2 nærmere betegnes som værende ekstravagante og da huset er bygget i 2017 og dermed nærmest nyt så er hver en m2 i huset optimalt udnyttet og uden spildplads. Derud-over er der under tagfladen indbygget terrasse ligesom man også har mulighed for, at fortrække til det hyggeligste lysthus. Alt dette kombineret med den flotteste have og en placering midt inde i foreningen gør dette kolonihavehus til en sikker vinder.... og det sikre valg!Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Tårnby (43.915 indbyggere)

Kommuneskat
24,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.771 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.167 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.953 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
28903333
Boligareal
60 m²
Vægtet areal
60 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
243 m²
Antal etager
1
Byggeår
2017
Liggetid
92 dage

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

Lars Sigaard Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01