Fritidshus fra EDC

Hf. Sønderbro 9

2791 Dragør

1.345.000 kr.

3/2 rum, 40 m²

Hyggelig kolonihave i skønne omgivelser

Velkommen til Haveforening Sønderbro i Dragør! Denne hyggelige kolonihave er en ægte perle beliggende i fantastiske omgivelser. Der er over tid blevet sat nyt køkken i, samt moderniseret badeværelset.

Denne kolonihave er præsentabel og indbydende med en charmerende have og terrasse og ligger privat og ugeneret fra vejen. Størrelsen på kolonihaven er rigtig fin og huset fremstår hyggeligt og indbydende med mulighed for indretning af et lounge eller sofaområde i forlængelse af køkkenet. Fra køkkenet er der direkte udgang til den skønne og solrige have. Soveværelset er rummeligt og med plads til den større dobbeltseng og også herfra kan man træde ud på den skønne terrasse. Træværket trænger til et par kærlige penselsstrøg og så vil boligen fremstå som ny igen.

Haven har en god størrelse og nyder godt af masser af solskin. Du vil kunne tilbringe de lyse og solrige dage/aftener i haven, hvor du kan slappe af og nyde det gode vejr. Det er det perfekte sted at dyrke blomster, urter eller endda din egen grøntsagshave. Mulighederne er mange i denne skønne kolonihave. Der er desuden et stort redskabsskur, hvor havemøblerne fint kan blive opbevaret.

Kolonihaven er beliggende i smukke grønne omgivelser. Derudover har haveforeningen et aktivt festudvalg som gennem sæsonen arrangerer maddage, loppemarkeder, børnefest, høstfest og ikke mindst flaghejsning (åbning) og lukning af sæsonen. Der er også private initiativer såsom petanque-turnering og damefrokoster med mu­si­kun­der­hold­ning.
Der er desuden netop blevet afsluttet et omfattende klo­a­ke­rings­pro­jekt. Denne udgift er betalt af sælger.

Haveforening Sønderbro 9 tilbyder en perfekt kombination af fred og ro samt nem adgang til byens be­kvem­me­lig­he­der. Du vil have alle nødvendige faciliteter inden for rækkevidde, herunder ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport.

Denne kolonihave appellerer til dig, som gerne vil bo i naturskønne omgivelser med gode og søde naboer og være en del af en rigtig social og hyggelig haveforening. Kom og oplev alt, hvad denne kolonihave og dens omgivelser har at tilbyde!







.

Fakta om Tårnby (43.915 indbyggere)

Kommuneskat
24,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.771 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.167 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.953 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
27602752
Boligareal
40 m²
Vægtet areal
44 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
300 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Ejerudgifter pr. md.
642 kr.
Pris/m²
30.568 kr.
Pris
1.345.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
96 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.890 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.363 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Mere end 15 års lokalkendskab på Amager og Ørestad

Det er vigtigt for mig, at kunderne - om det er køber eller sælger, føler sig godt og respektfuldt behandlet og får en god oplevelse, når de indfrier deres boligdrømme med mig. Jeg tager mig god tid til den enkelte kunde og går gerne den ekstra mil for at vi når helt i mål og alle bliver tilfredse.

Jesper Harboe Nielsen

Salg og vurdering

JesperH@edc.dk27 35 03 35EDC Living, Kastrup/Tårnby

EDC Living, Kastrup/Tårnby

Kongelundsvej 297, 2770 Kastrup

276@edc.dk32 50 25 25