Fritidshus fra EDC

Rygårds Alle 59, Tibirke Sand

3300 Frederiksværk

2.195.000 kr.

5/3 rum, 75 m²
Ny Pris

Dejligt sommerhus på naturgrund

Midt i det naturskønne Asserbo og tæt på Arresø finder du dette spændende sommerhus på 75 m² beliggende på en skøn ugeneret naturgrund på 2.476 m² med gammel beplantning der skærmer helt af mod naboerne. På grunden har du også et fantastisk udhus på 25 m² indrettet som en gæstehytte med et godt lysindfald og indbydende stemning.

Selve indretningen af sommerhuset byder på overdækket træterrasse, hvorfra der er adgang til husets 3 værelser med trægulve, entré med direkte adgang til husets veldisponerede ældre køkken, hvor der er godt med skabe og skuffer. Køkkenet i åben forbindelse med dejlig stor lys spisestue med pæne trægulve og brændeovn, samt adgang til en dejlig lys opholdsstue med store vinduespartier ud mod den hyggelige naturgrund, hvor rådyr og kronvildt går rundt og hygger sig. Endvidere er der et meget flot badeværelse med bruseniche og der er ovenlys i badeværelset så man får et dejligt lysindfald. Under husets tag findes også et 5 m² udhus, som man med lidt hånd­værks­mæs­sig snilde godt kan inddrage i beboelsen til et større badeværelse hvis det ønskes.

Sommerhuset har siden det blev opført i 1978 haft samme ejer som har passet og plejet huset, så det i dag fremstår i særdeles god stand og lige til at flytte ind i for husets nye ejere.

Alt i alt et fantastisk som­mer­hu­s­om­rå­de for dem der elsker naturen med en gåtur ned til Arresø, en cykeltur til Liseleje eller gennem Tisvilde Hegn ned til Kattegats blå bølger og den dejlige børnevenlige klitbadestrand. Derudover ligger købmanden som har åbent alle dage ikke så langt væk og der er ikke langt til offentlig transport mod Frederiksværk eller Helsinge.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tom Donner

Partner, salg og vurdering

tdo@edc.dk29 70 62 5758 58 70 01EDC Poul Erik Bech