Fritidshus fra EDC

Dværgbakken 36, Lynæs

3390 Hundested

3/2 rum, 47 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klar og ugeneret sommeroase i OF Lynæs

Drømmer I om et kolonihavehus I OF Lynæs? At have et fristed nær vandet, naturen og både Lynæs og Hundested havn? Så kig med her

Dette hyggelige hus vi her sælger byder på: Soveværelse med skab og udgang til haven, gæsteværelse ligeledes med udgang, depotrum, stor åben pergola terrasse der binder bygningerne sammen, pænt badeværelse fra 2002 med bruseafsnit, flot Ikea køkken fra 2004 åbent mod spiseplads, opholdsstue med udgang til udestue – fra udestuen er der skydedør til haven.

Grunden er et kapitel for sig selv med gamle frugttræer, buske og hyggekroge. Her er der rig mulighed for at lade børnene løbe rundt og lege alt i mens bøfferne simrer på grillen. Haven er fuldkommen ugeneret, men man skal være klar på uventet besøg fra områdets dådyr og fasaner.

Til ejendommen hører endvidere: udendørs bad, udhus samt et overdækket areal.

Her får man en rigtig perle i en skøn OF forening hvor man hygger sig sammen eller hver for sig. Her får du en speciel sammensætning af et sommerhus og en andelsgrund. Huset ejer du selv, og grunden ejer man i fællesskab med resten af haveforeningen via et andelsbevis.

OF Lynæs er en del af Omegnens Fri­tids­ha­ve­for­e­ning, som er en andelsforening stiftet i 1966 som kom til verden i en bølge af entusiasme, som en tid trodsede normerne for, hvad der er muligt i et samfund som det danske. Entusiasmen skyldtes retsstatsfolk, der hentede inspiration og gå- på mod fra Georgismens idealistiske tanker. Jorden som fælles ejendom skal ikke kunne gøres til genstand for køb og salg.
Lynæs afdelingen var en udstykning fra en bondegård. Foreningen var ved at få noget oppe ved Fredensborg, men det blev til Lynæs i stedet - en udstykning fra Højbjerg-gård og dette var der en rigtig god grund til. Det blev lige netop dette sted på grund af at der her findes alt hvad naturelskere kan ønske, skov, strand og et afvekslende landskab.

I sæsonen er der flere fæl­lesak­ti­vi­te­ter, som alle medlemmerne kan være en del af - her er fællesskabet højt på dagsordenen. Det er medlemmerne, som skal skabe afdelingen så hvis du er til godt sammenhold og fællesskab, så er dette stedet for dig.

Fra ejendommen er der gåafstand til en masse dejlig natur, her tænkes på det tidligere nævnte Højbjergområde. Udover at ligge tæt på naturen, byder området desuden på et par hundrede meter til offentlige trans­port­mid­ler, nemlig Vibehus Trinbræt, hvor der er fast togforbindelse mellem Hundested og Hillerød Station.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33804765
Boligareal
47 m²
Vægtet areal
53 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1969
Liggetid
28 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Steven Ruest

Partner, ejendomsmægler, MDE

stru@edc.dk58 58 71 56EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18