Fritidshus fra EDC

Ellekær 11, Over Draaby Strand

3630 Jægerspris

3/2 rum, 104 m²
Solgt

Helår­s­an­ven­de­ligt fritidshus med udsigt til marker

Fantastisk Fritidshus ved Ellekær 11, Over Dråby Strand, Jægerspris
Velkommen til Ellekær 11. Her har du en enestående mulighed for at erhverve dig et imponerende fritidshus, idyllisk placeret ved kanten af Over Dråby i Jægerspris. Dette charmerende hjem, opført i 2005, giver dig 104 kvadratmeter velindrettede og smagfulde kvadratmeter, hvor hvert rum er designet med fokus på komfort og na­tu­ro­p­le­vel­ser.
Når du træder ind i denne bolig, bliver du mødt af en rummelig entré, der straks byder dig velkommen. To vel­pro­por­tio­ne­re­de værelser skaber en hyggelig atmosfære og er perfekte til overnatning eller som arbejdsrum. Det store badeværelse indbyder til afslapning med moderne faciliteter og elegant design.
Køkken/alrummet er hjertet af hjemmet, og her får du en fantastisk kombination af funktionelt design og æstetisk appel. Det åbner op til en lys og indbydende stue, skabt til at være sam­lings­punk­tet for familiens aktiviteter. Uanset hvor du befinder dig indenfor ejendommen, vil den betagende udsigt over om­kring­lig­gen­de natur og marker altid være inden for synsvidde.
Ejendommen, beliggende på en imponerende 1.025 kvadratmeter stor grund, byder på en let vedligeholdt have, der giver dig mulighed for at nyde det udendørs liv i ro og fred. En praktisk dobbelt carport og tilhørende skur tilbyder sikker opbevaring af køretøjer og haveredskaber.
Ellekær 11 ligger for enden af en lukket vej og giver dig en privat og fredelig tilværelse. Samtidig er du kun kort afstand fra både Jægerspris og Frederikssund, hvor du kan udforske lokale butikker, restauranter og andre be­kvem­me­lig­he­der. Området byder desuden på smukke naturområder og rekreative muligheder, herunder nærheden til stranden.
Dette fritidshus er ikke blot en investering i et hjem; det er en investering i livskvalitet, hvor naturen bliver en integreret del af din daglige tilværelse. Lad Ellekær 11 være din oase af ro og velvære.
Ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbne huse

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
36008815
Boligareal
104 m²
Vægtet areal
109 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.025 m²
Antal etager
1
Byggeår
2005
Liggetid
86 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 69EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98