Fritidshus fra EDC

Genvej 4 Dør/lejl. 41

3770 Allinge

2/1 rum, 46 m²
Købsaftale underskrevet

Særdeles velholdt ferielejlighed i attraktiv bebyggelse på Nordbornholm

Storløkke Feriepark er en familievenlig bebyggelse bestående af 83 feriehuse, beliggende i rolige og skønne omgivelser i udkanten af Allinge by.

Nyd den flotte havudsigt fra cen­ter­byg­nin­gen og mærk følelsen af ferie. Foran jer ligger den overdækkede swimmingpool, børnepoolen (begge opvarmet i sommerhalvåret), hoppepuden, multiarenaen med både fodbold-, basket, hockey og bea­ch­vol­ley­ba­ne samt den store legeplads - klar til underholdning for hele familien.

Har I lyst til en cykeltur, så starter cykelstien 100 meter fra Storløkke. Fem minutters gang og I kommer til den hyggelige badebugt "Næs" og den gamle ky­stred­nings­sti mod Tejn, hvor I vil opleve noget af Bornholms flotteste natur - dejlige strandpartier og knejsende klipper.

Via kontingent til ejerforening (fælles udgifter) betales for pasning af udenomsareal, udvendig ved­li­ge­hol­del­se m.m. - ejer kan således nyde sin ferie optimalt ved privat anvendelse af lejligheden.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den fremtræder i flot, moderniseret og velholdt stand - beliggende med direkte udgang til grønne arealer, og tæt til fæl­lesak­ti­vi­te­ter­ne, swimmingpool m.v.

Feriehuset indeholder: Entré med skab. Flot fli­se­ba­de­væ­rel­se med klinkegulv, hånd­va­skar­ran­ge­ment, toilet samt bruseniche med glasvæg. Lys opholdsstue med luft/luft varmepumpe, mulighed for soveplads, åbent plan til køkken og med udgang til stor, skøn solgård/terrasse. Nyere køkken med spiseplads samt hvidevarer. Soveværelse med nyere skabe (samt aflåselig, privat skabsplads).

Herudover forefindes: Lukket solgård/terrasse med diverse havemøbler.

Diverse oplysninger: Der foreligger ud­lej­nings­af­ta­le med god lejeindtægt til ejer. Der forefindes adgang til centerbygning med kiosk, fællesrum, bordtennis m.m. Fe­ri­e­lej­lig­he­den anvendes i over­ens­stem­mel­se med regler i Hotel- og Re­stau­tions­lo­v­giv­nin­gen.

En dejlig feriebolig, hvor man ikke behøver at tænke på ved­li­ge­hol­del­se!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105517
Boligareal
46 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1977
Liggetid
8 dage

Nyttige links

Din bolig er ikke bare et hus - men dit hjem

Boligen giver tryghed og skal i lang tid være rammen omkring dig selv om din familie. Derfor bruger jeg mit lokalkendskab som indfødt bornholmer til på bedste måde at hjælpe dig fra hjem til hjem - både når du køber og når du sælger.

Steffen Damgaard

Ejendomsmægler & Valuar MDE

steffen.damgaard@edc.dk20 29 68 00EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83