Fritidshus fra EDC

Drosselbakken 8

4220 Korsør

3/2 rum, 69 m²
Købsaftale underskrevet

Skønt fritidshus beliggende i naturskønt område

Velkommen til Drosselbakken 8, et charmerende og hyggeligt sommerhus beliggende i det naturskønne område Frølunde Fed ved Korsør. Dette "rigtige" sommerhus byder på masser af stemning og er det ideelle tilflugtssted fra hverdagens travlhed.

Som du træder ind i sommerhuset, bliver du mødt af en åben og indbydende atmosfære. Stuen og køkkenet smelter sammen i et åbent rum, der skaber en behagelig og social atmosfære. Det gennemgående værelse fungerer perfekt som et ekstra opholdsrum eller en spisestue, ideel til afslappende måltider og hyggelige stunder med familie og venner.

Sommerhuset tilbyder også et soveværelse, hvor du kan slappe af og lade batterierne op efter en dag fyldt med sjov og aktivitet. Badeværelset er udstyret med en praktisk bruseniche, der sikrer bekvemmelighed og komfort. Til sommerhuset er det et integreret udhus samt yderligere et udhuset som pt anvendes som et anneks, der kan bruges som ekstra boligplads eller gæstehus. Disse tilføjelser giver ekstra fleksibilitet og muligheder for indkvartering.

Området omkring Frølunde Fed byder på enestående naturskønhed og muligheder for udendørs aktiviteter. Fra lange gåture langs kysten til afslappende dage på stranden, er der noget for enhver smag. Frølunde Fed har også en aktiv og engageret forening, der arbejder for at bevare og forbedre lokalområdet. Som en del af foreningen vil du have adgang til fælles faciliteter og arrangementer, der styrker fællesskabet og giver dig mulighed for at nyde alt, hvad området har at byde på.

Alt i alt tilbyder Drosselbakken 8 det perfekte tilflugtssted fra hverdagens trummerum, hvor du kan skabe minder og nyde livet i et ægte sommerhusmiljø.

Sommerhuset er beliggende på en andelsgrund i OF. Indskud på kr. 50.500 medfølger i handlen uden beregning. Se mere på:

Fakta om Slagelse (79.923 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.452 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.068 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.826 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
42205686
Boligareal
69 m²
Vægtet areal
71 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1977
Ombygget
1978
Liggetid
50 dage

Kvalitet og god kundeoplevelse

Det vigtigste for mig er, at mine kunder er glade og tilfredse. Derfor gør jeg mig altid umage for, at levere en høj kvalitet og høj kundeservice. Fordi mit motto er "alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt".

Jacob Bromberg Lind

Indehaver, Køberrådgiver, Ejendomsmægler, MDE

jahe@edc.dk21 79 61 81EDC Bo­li­g­Eks­per­ter­ne ApS

EDC Bo­li­g­Eks­per­ter­ne ApS

Nygade 2, 4220 Korsør

422@edc.dk58 35 17 00