Fritidshus fra EDC

Bæverstien 6, Ebbeløkke

4500 Nykøbing Sj

1.595.000 kr.

4/3 rum, 98 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 1. maj 11:00 - 16:00

Velkommen til Odsherred...

Rendyrket sommerhus-idyl for enden af blind vej på skøn grund nær vandet….

Vi byder dig velkommen til Bæverstien 6, som ligger på en stor grund (1.624 kvm) kun 5-7 minutters gang fra strand, badebro og strandeng. Det smukke røde træhus er omhyggeligt passet og renoveret af samme ejer gennem årene og tiden er nu kommet for der skal friske kræfter til. Her får man en kæmpe træterrasse og mange af fine hygge- og læ-kroge. På den store grund mærker man tydeligt at der er god afstand til naboerne og privatliv på den store terrasse. Huset fremstår i meget flot stand i den klassiske sommerhus-stil med træfacade i blokhusbrædder, tagpap på taget og hvide bon­de­hus­vin­du­er. Til huset findes både carport, gode udhuse, gæstehytte (registreret som udhus) og værksted.

Vi byder velkommen til huset via entréen, hvorfra der er flot kig gennem huset. Fra entréen har man både adgang til det store soveværelse med udgang til terrassen samt husets pæne badeværelse med separat bruseafsnit. Husets "hjerte" er uden tvivl den meget store stue med brændeovn, naturligt lysindfald og rigtig meget plads til at invitere gæster. I den store stue ville det være oplagt at etablere et ekstra soveværelse - der er i hvert fald god plads til det. Det hyggelige spisekøkken indbyder til hygge om madlavningen og gode snakke rundt om spisebordet. fra køkkenet er der adgang til endnu et gode soveværelse. I det ene udhus er der indrettet et godt bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og fin mulighed for et ekstra køleskab. I det andet udhus er der en rigtig hyggelig gæstehytte (registreret som udhus). Her er et fantastisk miljø og udeliv, der inviterer til kolde drinks på terrassen og gastronomiske udfoldelser for grillmesteren på terrassen. Alt her er indrettet i bedste sommerhus-stil med trægulve og trælofter med fritlagt bjælker i stuen - huset skal opleves!

Vi er i Ebbeløkke lige på grænsen af Sjællands Odde. Mellem Kattegat og Sejerøbugten har man aldrig langt til vandet og na­tu­ro­p­le­vel­ser­ne samt det rige dyreliv venter lige udenfor døren. Odsherred er et mekka for na­tu­ro­p­le­vel­ser, gårdbutikker, gode råvare, spi­se­op­le­vel­ser og selvfølgelig det helt unikke landskab med de smukkeste udsigtsposter. På Odden nyder vi godt af de mange nye tiltag, der er foretaget i de senere år. Her er kommet Kaffehus, ost- og vinhandel, økologisk bageri og når man er i Havnebyen er den autentiske fiskerihavn og den gode fiskehandel et must. På havnen findes der også gode spisesteder og den legendariske grillbar ”Tunen”. Skal der handles i gårdbutikker kan vi anbefale Kastanjelys og Birkemosegård med de bedste økologiske grøntsager og ellers kan indkøbene klares i Havnebyens SuperBrugs eller i den store Rema1000 i Lumsås, som kun er 5 min. væk fra huset. Fra huset er der gåafstand til en café og Havgårds fristelser - dem med de store is. Vingården Ørnbjerg Vin er i cykelafstand og altid et besøg værd.

Velkommen til ”vores Odsherred”…

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45901924
Boligareal
98 m²
Vægtet areal
101 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.624 m²
Antal etager
1
Byggeår
1967
Ombygget
1999
Ejerudgifter pr. md.
2.014 kr.
Pris/m²
15.792 kr.
Pris
1.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
18 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.420 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.409 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57