Fritidshus fra EDC

Lumsås Strandvej 1B, Lumsås

4500 Nykøbing Sj

4/3 rum, 69 m²
Solgt

Velkommen til Odsherred...

Stilrent fritidshus i meget flot og velholdt stand - skønt beliggende på stor grund med udsigt til marker og ganske nær den bedste hvide sandstrand...

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Lumsås Strandvej 1B - her i naturrige Odsherred. Huset byder på 69 godt indrettede kvm. og charmerende gæstehytte (registreret som udhus) samt lækker sauna. Vi finder huset på en skøn 1.432 kvm. lukket, men solrig, grund med smukke gamle træer og et hyggeligt terrasse-miljø og det fineste orangeri. Til ungerne er her både nedsænket trampolin og rutsjebane. Fra grunden er der kun ca. 500 m. til Sejerøbugtens skønne og børnevenlige badestrand - så her er nemt at komme til havets skønne, friske badevand.

Huset fremstår i pæn og ind­flyt­nings­klar stand. Huset har et helt særligt lysindfald med loft til kip og lyset, der gennem både ovenlysvinduer og gavlvinduerne strømmer gennem huset. Huset står i flot stand med termovinduer og nyere tag. Huset byder på "den helt rigtige sommerhus-stil og stemning" og man føler sig velkommen straks man ankommer. Indenfor byder huset på pæne gulve og lofter - alle holdt i træ - og alt fremstår lyst og indbydende. Opvarmningen sker ved pille brændeovn, der kan startes hjemmefra via mobilen, samt hyggelig indmuret pejs.

Vi byder velkommen til huset via terrassen til entré med plads til overtøjet. Pænt badeværelse med pæne gulvfliser og separat bruseafsnit. Husets "hjerte" er uden tvivl den skønne stue i åben forbindelse med det flotte hvide køkken, der har godt med skabsplads og gode detaljer med flot mosaikvæg. I stuen er der fin plads til gæster eller hygge - både med en god bog foran pejsen og ved spisebordet med brætspil for hele familien. De store vinduer mod haven giver et dejligt lys og muligheden for at følge med i årstidens gang og naturens dyr, der flittigt kigger forbi grunden. Fra køkken og stue er der desuden udgang til den store træterrasse som byder på sol hel dagen. Huset byder desuden på 3 gode soveværelser. Fra den store terrasse har man adgang til det flotte udhus, der byder på en skøn stor sauna, der er så stor at den ofte benyttes til ekstra opredning til gæster, det fineste "gæsteværelse" samt godt udhus.

Søger du et fritidshus i et af Odsherreds mest populære områder, så synes vi du skal kigge forbi Lumsås og se dette skønne sted - alene ankomsten med den smukke udsigt over bugten kan vist bringe et smil på de flestes læber. Her er fuldstændig fred og ro og ingen gennemkørende trafik. Området består af relativt få fritidshuse, så her er ganske få mennesker ved stranden.

Velkommen til Lumsås Strandvej 1B...

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45902766
Boligareal
69 m²
Vægtet areal
71 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.432 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Ombygget
1974
Liggetid
13 dage

Nyttige links

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57