Fritidshus fra EDC

Skovvej 28, Gelstrup

4500 Nykøbing Sj

1.995.000 kr.

3/2 rum, 62 m²
Nyhed

Moderne fritidshus i naturskønne omgivelser

Velkommen til Skovvej 28. Her hos EDC har vi fornøjelsen af at udbyde dette flotte, moderne og helårsisoleret sommerhus fra 2015, hvor du kan sidde på terrassen og nyde et godt kig til fjorden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Huset er moderne indrettet fordelt over 62 m2. Der er et dejligt stort og lyst køkkenalrum, med hele 3 udgange til vinkel træterrasse mod sydøst, og 2 vinduer ved køkkenet mod vest. Sagt med andre ord, har du altså solens lys uanset årstid og tid på døgnet i dette rum – det skal opleves!

Fra den overdækkede terrasse mod øst, kan du se vandet i Isefjorden.
Sommerhuset indeholder 2 gode soveværelser med god skabsplads, det ene ligeledes med udgang til østvendt terrasse. Badeværelset er tidløst med mørke klinker, hvide vægge samt gulvvarme. Her er installeret topbetjent vaskemaskine.
Du er placeret i et særdeles roligt og fredfyldt område. Her skal roen nydes. Især de naturlige omgivelser er et stort aktiv. Du kan sidde på den stille terrasse og kigge på vand og skov på en og samme tid.

Du har 2.5 kilometer til nærmeste købmand i Egebjerg, og ellers kan en hyggelig køretur på 15 minutter langs vandet til Nykøbing nydes, som herefter byder på flere supermarkeder, hyggelig gågade med flere lokale restauranter og caféer. Her er nogle af landets bedste sandstrande og masser af sommerliv, som vil stå i stærk kontrast til roen og naturen på Skovvej 28.

Lyder ovenstående interessant, så tøv ikke med at ringe på 59913333 og bestil en fremvisning!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.