Fritidshus fra EDC

Birknæsvej 6, Gniben

4583 Sjællands Odde

1.150.000 kr.

4/3 rum, 63 m²
Ny Pris

Velkommen til Odsherred...

Charmerende fritidshus – roligt beliggende tæt på Sejerøbugten….

Vi har nu fornøjelsen at byde velkommen på Birknæsvej 6, hvor vi har fået dette hyggelige fritidshus til salg. Huset er opført i 1976, men løbende til- og ombygget – så her er huset for dig der vil et godt hus, hvor du selv kan sætte dit præg. Huset er trukket godt tilbage på grunden, så du får en stor dejlig have mod syd. Grunden på 1.290 kvm. byder desuden på en skøn terrasse mod sydvest, 2 gode udhuse og carport. Huset opvarmes med moderne varmepumpe.

Vi byder velkommen i entréen med vaskemaskine og plads til overtøjet. Her er et godt indrettet badeværelse med separat bruseplads. Husets hjerte er uden tvivl den skønne store stue med et rigtig godt lysindfald fra de store vinduespartier. Stuen er opdelt med spiseafdeling med god plads til den store familie og en hyggelig sofaafdeling ved fjernsynet. I forbindelse med stuen finder vi køkkenet, som ikke er særligt stort, men enormt praktisk indrettet. Stort soveværelse (som nemt kan indrettes som to mindre værelser) og endnu et værelse. Har man brug for flere værelser kan vinklen i stuen indrettes som et ekstra værelse - der vil stadig være en god stue tilbage. Huset er indrettet lyst og indbydende med flotte plankegulve – så huset er helt klar til brug for en ny familie.

Huset ligger fredeligt på naturrige Sjællands Odde og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat – her hvor bugten går ud i Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end man kan gå til den populære biodynamiske bager Tír, for at købe lækkert morgenbrød, til spisestedet Olgas eller til færgen for at tage en tur til Aarhus. Fra området er der kun en cykeltur eller kort køretur til den hyggelig Havnebyen. Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. ”Vin på spidsen”, som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor Superbrugs, Odden Kaffehus, ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. Grøntsagerne henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber – vinen – køber man selvfølgelig hos den lokale vingård ”Ørnbjerg vin”.

Skal fritiden bruges i hyggelige rammer, i et skønt lokalsamfund i fornuftig afstand fra København og Aarhus? Så vil vi glæde os til at byde jer velkommen på Sjællands Odde.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700929
Boligareal
63 m²
Vægtet areal
68 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.290 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Ejerudgifter pr. md.
1.808 kr.
Pris/m²
16.912 kr.
Pris
1.150.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Liggetid
67 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
1.150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57