Fritidshus fra EDC

Drosselsvinget 14, Gniben

4583 Sjællands Odde

2.150.000 kr.

4/3 rum, 52 m²
Åbent hus med tilmelding 6. maj 11:00 - 16:00

Velkommen til Odsherred...

Charmerende fritidshus i helt unik stil - skønt beliggende nær vandet....

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Drosselsvinget 14 - her på det naturrige Gniben. Huset finder vi på en dejlig solrig grund med en skøn terrasse hele vejen rundt om huset. Fra grunden er der kort til vandet og selvfølgelig gåafstand til både Sejerøbugten og Kattegat - så det er nemt at komme til havets skønne, friske badevand.

Huset er opført i 1967, væsentligt tilbygget i 1999 og fremstår utrolig velholdt og indbydende. De flotte træfacader er holdt i lyse nuancer, termovinduerne er hvide, og taget er belagt med tagpap - alle detaljer der giver "den helt rigtige sommerhus-stil og stemning". Opvarmningen sker med moderne varmepumpe suppleret af brændeovn. Desuden får man et skønt anneks (registreret som udhuse) samt både værksted og udekøkken. Indenfor virker huset meget imødekommende med lyse vægge og lofter, og særligt de helt specielle ovenlysvinduer giver et fantastisk lysindfald til stue og køkken. Husets skønne træterrasse byder bl.a. på en hel velvære-afdeling med både brændefyret vildmarksbad og den fineste udebruser med koldt og varmt vand - her er helt sikkert basis for herligt samvær og lange samtaler hele året rundt. Eller I kan samles efter en dejlig dag ved stranden til en dejlig middag på den vestvendte terrasse ved udekøkkenet. Uanset hvad er den store have oplagt til hygge med petanquebane og masser af dejlige kroge og sjove aktiviteter.

Vi inviterer indenfor via en hyggelig entré, der fungerer som sammenbygning af det oprindelige hus og tilbygningen fra 1999. Fra entréen er der adgang til den skønneste udestue, der benyttes rigtig meget og her dækker nuværende ejer altid op til gæster - både sommer og vinter for her er "altid godt vejr". Huset har et lækkert badeværelse med vaskemaskine og pusleplads samt stort for­æl­dresove­væ­rel­se med direkte udgang til terrassen. I den anden ende finder vi det fine køkken - holdt i den originale og charmerende sommerhus-stil. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med de to hyggelige stuer - den ene med næsten ny brændeovn og den anden med udgang til den sydvendte terrasse. Fra stuerne har man adgang til yderligere to værelser - begge med plads til to voksne - det ene med dobbelt-sovesofa og det andet med dobbeltseng. Her er der god plads til hele familien, og de store vinduer mod haven giver et skønt lys og mulighed for at følge med i årstidens gang og naturens dyr, der ofte kigger forbi grunden. Fra både køkken og stue er der udgang til den store træterrasse, hvor du kan finde sol hel dagen.

Er du parat til et sommerhus i det skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt. Her er kun 10 min. gang til bageren Tír, der bager det lækreste surdejsbrød ogh kager. Har du lyst til at blive vækket af rådyrene, der kigger ind til dig om morgenen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du lave dit fantastiske måltid over bålet nede på stranden, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne i Havnebyen, eller du måske selv har fanget, så er Sjællands Odde stedet for dig.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700955
Boligareal
52 m²
Vægtet areal
59 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
920 m²
Antal etager
1
Byggeår
1967
Ombygget
1999
Ejerudgifter pr. md.
1.806 kr.
Pris/m²
36.441 kr.
Pris
2.150.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
110.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.603 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.913 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57