Fritidshus fra EDC

Hedevang 51A, Overby Lyng

4583 Sjællands Odde

5/4 rum, 75 m²
Solgt

Velkommen til Odsherred...

Velindrettet fritidshus på skøn naturgrund - tæt på Sejerøbugten friske badevand....

Vi har fået fornøjelsen at sælge dette skønne hus på Hedevang 51A. En del af huset er nedtaget, flyttet hertil og genopført på støbt sokkel på grunden i 1994. Siden er huset om- og tilbygget og fremstår i dag i meget flot og indbydende stand. Huset har et meget stilrent look med fokus på at man skal kunne nyde den skønne grund fra de store vinduespartier. Huset har termovinduer og opvarmes ved moderne varmepumpe, der kan betjenes hjemmefra, suppleret med brændeovn og huset er således fuldstændig anvendeligt alle 4 årstider. Der er indlagt Fibernet. Til huset hører en carport med udhus, sauna & ekstra badeværelse (ej registreret på BBR) med bruseniche og vaskesøjle, godt bådhus/garage med støbte gulve samt et rigtig godt værksted, 2 x brændeskjul og godt opbevaringsrum til cykler, paddleboard, kajak eller lign. Endvidere skal vi fremhæve de 2 store terrasser, der er taktisk placeret så man kan få sol eller skygge i løbet af dagen.

Vi byder velkommen til huset via den overdækkede veranda. Indenfor er husets hjerte er uden tvivl den store stue i åben forbindelse med det fine retro/genbrugskøkken, der har et godt lysindfald og adgang til lille viktualierum/garderoberum. Fra stue og køkken har man et rigtig fint kig til haven, brændeovn og med udgang fra stue til den store sydvestvendte terrasse. Huset har træ på vægge og lofter, plankegulve (også under tæpperne - dog ikke i værelset mod vest og køkken) og en rigtig god sommerhus-stemning. Huset byder desuden på pænt badeværelse med separat bruseniche samt hele 4 gode soveværelser.

Charmerende beliggende på hyggelig vej - ganske nær den skønne badestrand til Sejerøbugten - så det er bare på med klip-klapperne og 5 min, så er du i vandet. Strandene benyttes primært af beboerne på den om­kring­lig­gen­de veje så der er fin plads mellem badegæsterne. Overby Lyng byder på dejlig kuperet terræn, hvor der er basis for gode gåture og skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser. Endvidere er der kort afstand til isboden og den hyggelige havneby.

Vi glæder os til at byde velkommen...

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700941
Boligareal
75 m²
Vægtet areal
80 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.321 m²
Antal etager
1
Byggeår
1994
Ombygget
1999
Liggetid
129 dage

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57