Fritidshus fra EDC

Skovbuen 24, Gniben

4583 Sjællands Odde

2.995.000 kr.

4/3 rum, 86 m²

Velkommen til Odsherred...

Mon dette lækre sommerhus fra 2022 er DIT drømmehus?

Det har i hvert fald været sælgers drømmehus og sælges udelukkende fordi huset nærmest aldrig bliver brugt og det er da synd, når huset er så unikt!?

Fokus har været på at skabe balance - at udviske grænsen mellem natur og bolig og at invitere naturen helt ind. I alle rum er der direkte udgang til husets træterrasse der omringer huset og det er prioriteret at lyset skal gennemstrømme huset så meget som muligt via de høje vinduer/døre. Det store glasparti i stuen mod husets sydside kan foldes helt til side, og naturgrunden bliver på denne måde inviteret helt inden for.

Sælger har ønsket at skabe et sommerhus hvor man nemt skaber samhørighed med familie og venner. Alle overflødige rum er skåret fra for at skabe fokus mod det vigtige: et stor fællesrum til samvær. I tillæg hertil, er der tre værelser til når man har brug for at trække sig for en stund.

Huset er designet så det passer perfekt ind på den smukke naturgrund, som (hvis man vælger at bibeholde det høje græs), emmer af liv og særligt højt synger græshopperne fra de tidlige aftentimer og langt ud på natten.

Sælger har forsøgt at skabe en ligevægt mellem en skarp designprofil og den hyggelige stemning man drømmer om at have i et sommerhus. Inde i huset er der fokus på at understrege sammenhængen mellem inde og ude og de naturlige materialer skinner igennem. Husets vægge er indenfor beklædt med birkefinér, med undtagelse af badeværelset som er indrettet med smukke naturlige keramiske fliser. Husets trægulv er sort ask, ligesom vinduesrammer også er sorte hvilket skaber en utrolig smuk ramme for kigget ud.

Alle materialer er valgt ud fra et perspektiv om at de skal være nemt at vedligeholde og holde år efter år. Sælger har stræbt efter at træffe så bæredygtige valg som muligt i alle materialer. Store dele af den natur man fjerner når man støber et traditionelt betonfundament kan ikke genskabes. Derfor er huset bygget på miljøvenlige skru­e­fun­da­men­ter som er en løsning der ikke belaster miljøet.

Huset ligger fredeligt på naturrige Sjællands Odde og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat - her hvor bugten går ud i Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end man kan gå til den populære biodynamiske bager Tír, for at købe lækkert morgenbrød, til spisestedet Olgas eller til færgen for at tage en tur til Aarhus. Fra området er der kun en cykeltur eller kort køretur til den hyggelig Havnebyen. Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. "Vin på spidsen", som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor Superbrugs, Odden Kaffehus, ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. Grøntsagerne henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber - vinen - køber man selvfølgelig hos den lokale vingård "Ørnbjerg vin".

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700693
Boligareal
86 m²
Vægtet areal
90 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.758 m²
Antal etager
1
Byggeår
2022
Ejerudgifter pr. md.
2.025 kr.
Pris/m²
33.278 kr.
Pris
2.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
32 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.535 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.795 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57