Fritidshus fra EDC

Storkenæbvej 14, Overby Lyng

4583 Sjællands Odde

2.495.000 kr.

4/3 rum, 92 m²

Velkommen til Odsherred...

Piiiist…..drømmer I om et lækkert og moderne fritidshus fra 2008 - helt fredeligt beliggende - så skal I se se her...

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Storkenæbvej 14 - højt beliggende helt for enden af stille blind vej på naturrige Sjællands Odde. Huset finder vi på en skøn 1.308 kvm. solrig og skrående grund med en helt fantastisk terrasse hele vejen rundt om huset. Fra grunden er der smuk udsigt over området og gåafstand til både Sejerøbugten og Kattegat - så her er nemt at komme til havets skønne, friske badevand.

Huset fremstår i flot, indbydende og ind­flyt­nings­klar stand. Husets flotte træfacade fremstår pæn og velholdt med de hvide termovinduer og det sorte betontegltag. Indenfor byder huset på lyse trævægge- og lofter og alt fremstår i indbydende og ind­flyt­nings­klar stand. Grunden byder på stor garage med indbygget udhuse og haven er pænt anlagt så man nemt finde en skygge- eller solplads om sommeren. Terrassen indbyder til kølig hvidvin samt afslapning hele dagen. Et skønt hus med god stemning.

Vi byder velkommen til huset via den lyse entré med god plads til overtøj, flyverdragter og gummistøvler. Fra man træder ind i huset, får man en god fornemmelse af de store lyse rum og lofter til kip. Husets "hjerte" er uden tvivl den skønne store stue med de store vinduer mod haven, som giver et dejligt lys og muligheden for at følge med i årstidens gang og naturens dyr, der flittigt kigger forbi grunden. I åben forbindelse med stuen finder vi det flotte køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra stue er der desuden udgang til den store og delvist overdækkede træterrasse, som byder på sol hel dagen. Huset byder på et lækkert badeværelse med masse af op­be­va­rings­plads, vaskemaskine, gulvvarme og separat bruseplads. Endelig findes der 3 rigtig gode soveværelser - så her er fin plads til hele familien.

Er du parat til at have sommerhus i det skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt. Har du lyst til at blive vækket af rådyrene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du lave dit fantastiske måltid over bålet nede på stranden, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne i Havnebyen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i dette skønne sommerhus.

Velkommen til….

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700964
Boligareal
92 m²
Vægtet areal
96 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.308 m²
Antal etager
1
Byggeår
2008
Ejerudgifter pr. md.
2.447 kr.
Pris/m²
25.990 kr.
Pris
2.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
58 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
125.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.596 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.482 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57