Fritidshus fra EDC

Bæverdalen 5

4673 Rødvig Stevns

4/3 rum, 120 m²
Solgt

SOMMERHUS PÅ 120 M2 (JFR. BBR) BELIGGENDE CA. 250M2 FRA DEN VIDUNDERLIGE SANDSTRAND!

EDC Poul Erik Bech Stevns har den udsøgte fornøjelse at finde de næste heldige ejere til dette spændende og stemningsfulde sommerhus med masser af sjæl og atmosfære – perfekt beliggende i eftertragtet område, hvor der sjældent er noget til salg. Her kan jeres feriedrømme blive til virkelighed i dette hyggelige og charmerende sommerhus med beliggenheden helt i top. Her er det bare at læne sig tilbage i de gode opholdsrum eller på de solrige terrasser i de varme sommermåneder, og nyde afslappende og rolige stunder. Med denne adresse får I perfekte rammer til weekendturene, da I bosætter jer ganske ugeneret på samme tid med, at I kun har ca. 250 m til vandet og derved på få minutters gang kan nå stranden, feriebyen m.m. Derudover er der flere naturrige arealer til gåturene og I kan ligeledes hoppe på cyklen og hurtigt nå ind­købs­mu­lig­he­der, når I skal handle ind til de gode middage. Tilbage på matriklen kan I se frem til en stor grund med en ugeneret og rolig beliggenhed omgivet af træer og buske, der skærmer godt af (fra vejen), så I kan nyde sommeren i jeres egen private oase i fantastiske omgivelser. Sommerhuset har 2 dejlige terrasser, hvoraf den ene kan være helt overdækket (via markise), og herude kan I nyde solen hele dagen, alt efter hvor I placerer jer. Bag den mørktmalede facade venter et indbydende og rummeligt indendørsmiljø, der udstråler ægte som­mer­hus­char­me. Glæd jer desuden til de brede vinduespartier, der inviterer solen ind og giver et behageligt lysindfald samt en luftig atmosfære i rummene. Fritidshuset rummer 120 bo­li­ge­ta­ge­me­ter fordelt på 4 gode soveværelser, viktualierum, to badeværelser med bruseniche og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, køkken med spisekrog og en rummelig stue med plads til både en blød sofagruppe og spisebord. Stuen fuldendes af en stemningsfuld brændeovn, perfekt til de køligere dage. Derudover er der tilbygget disponibelt rum som sælger har brugt som kontor. Rummet vil også være oplagt til loungestole på de våde og blæsende dage. Til sommerhuset hører stor carport, skur, værksted og overdækning. Kort sagt: Her får I en unik oase der skaber en varm og indbydende atmosfære og som inviterer til afslapning og hygge. SKAL OPLEVES!.
Har I brug for endnu mere plads, så kig også nærmere på Lærkevej 8 som ligger lige overfor. Her er der en enestående mulighed for at blive den heldige ejer af begge huse. En meget sjælden, men oplagt mulighed for familien der f.eks. søger et sommerhus til den store familie/flere generationer der ønsker at købe sammen m.v. Ring og hør nærmere. Lyder dette som jeres fremtidige sommerhus? Så kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker d

Fakta om Stevns (23.649 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.554 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.250 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.130 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
46701917
Boligareal
120 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
811 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Ombygget
1995
Liggetid
188 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Strunch Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

chben@edc.dk21 62 90 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Algade 19, 4660 Store Heddinge

467@edc.dk56 50 70 20