Fritidshus fra EDC

Kaprifolievej 10

4760 Vordingborg

1.195.000 kr.

3/2 rum, 50 m²

Renoveret og hyggeligt sommerhus med kæmpe træterrasse.

Forestil dig lige at tilbringe hele sommeren på den store træterrasse med sol fra oven, lyden af fugle og vandet der summer, mens lillemor serverer kolde drink. Det er opskriften på en herlig sommer på kaprifolievej.

Huset er gen­nem­renove­ret de sidste 2 år og fremstår knivskarpt. Lækkert køkken alrum/stue. Entre med klinkegulv og adgang til indbydende fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus. Stort soveværelse (del heraf står reg. som udhus) Udestue/værelse til mange formål. Integreret udhus samt udebruser.

Med kun 200 skidt til vandkanten er det jo perfekte forhold for badenymfer, vandhunde og andre med store mængder svømmehud.

En perfekt retræte i en travl hverdag, hvor beliggenheden kryber helt ind under huden på dig.

En genial plet for livsnydere. For servering af fremvisning alle ugens dage står EDC Vordingborg naturligvis klar – bare ring 5598 5620, tryk ”bestil fremvisning” eller book dig på et Åbent Hus.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Pedersen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kap@edc.dk21 34 24 4258 58 77 78EDC Poul Erik Bech