Fritidshus fra EDC

Klintealle 1D, 2. Dør/lejl. 302

5600 Faaborg

3/2 rum, 54 m²
Solgt

3 værelses fe­ri­e­e­jer­lej­lig­hed med havudsigt fra altanen i unikt beliggende feriecenter

Dejlig ferielejlighed i unikt beliggende feriecenter ved Faaborgs bedste - og børnevenlige badestrand og i gåafstand til Faaborg centrum via "Langelinie".

Lejligheden ligger i blok D på 2. sal og indeholder: Entre, soveværelse med skabe, badeværelse, køkken med hårde hvidevarer i åben forbindelse til stue med udgang til solrig udsigtsaltan. Der er havudsigt fra altanen og samtidig også udsigt over feriecentret. Derudover er der en trappe til en hems med fuld ståhøjde, hvor der er et "ekstra værelse". Fe­ri­e­lej­lig­he­den sælges med indbo og service.

Feriecenter Klinten er velfungerende og har mange fælles faciliteter bl.a.: Indendørs svømmehal, udendørs pool, legeplads, minigolf, ak­ti­vi­tetskæl­der med bordtennis, bordfodbold, pool, billard, klatrevæg, spillemaskiner, vaskekælder, toilet­fa­ci­li­te­ter mm. Der er også trådløst internet.

Ejerforeningen sørger for al udvendig ved­li­ge­hol­del­se og ferieboligen er derfor oplagt for dem, som ønsker en feriebolig uden for­plig­ti­gel­ser og vedligehold.

Faaborg er en atmosfærefuld og hyggelig havneby. Her er både lystbådehavn, bro­stens­belag­te gader, havnebad, fær­ge­for­bin­del­se til øerne, hyggelige restauranter, gode ind­købs­mu­lig­he­der og gode ud­flugts­mu­lig­he­der. Fra feriecentret er der kun få minutters kørsel til na­tur­le­ge­plad­sen og golfbanen i Svanninge Bakker. Har du lyst til et spil tennis eller padel, ligger banerne i gåafstand fra ferieboligen ligesom naturområdet ved "Sundsøen".

I feriecentret findes en god restaurant, hvor du kan sidde og nyde den enestående havudsigt.
Fe­ri­e­lej­lig­he­den er på nuværende tidspunkt udlejet - dog har sælger lukket ned for udlejning på denne årstid. Ejer er ikke forpligtet af at leje ud - men der kan være op­si­gel­ses­var­sel på ud­lej­nings­af­ta­le med Danland.

På www.ef-klinten.dk kan man læse mere og ejerforeningen og se mange relevante og informative oplysninger.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
56005033
Boligareal
54 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1977
Liggetid
122 dage

Selvstændig ejendomsmægler er en livsstil

At sælge eller købe bolig er en af de største begivenheder i ens liv - denne begivenhed elsker jeg at være en del af & hjælpe mine kunder godt videre.

Søren B. Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sa@edc.dk30 71 73 83EDC Faaborg

EDC Faaborg

Kanalvej 2, 5600 Faaborg

560@edc.dk62 61 48 00