Fritidshus fra EDC

Sand Holms Vej 16, Søndervig

6950 Ringkøbing

4/2 rum, 76 m²
Købsaftale underskrevet

Skønt sommerhus med udkig til åbne marker

I et populært og eftertragtet område tæt ved Søndervig by, er dette skønne sommerhus beliggende, ud mod åbne marker og på en lukket stikvej. Grunden byder på en rolig atmosfære, hvor man kan læne sig tilbage og nyde naturen og lyden af det brusende Vesterhav. Med de samme ejere de sidste 28 år, fremstår sommerhuset i flot og god stand, med loft til kip i spise-/opholdsstuen, som giver et rigtig smukt lysindfald og rummelighed. Derudover er der en skøn ugeneret terrasse, hvilket giver rig mulighed for at nyde den danske sommer.

Sommerhuset er veludnyttet på følgende måde; Entre med fordelingsgang. Funktionelt køkken, som er i åben forbindelse med den hyggelige spise-/opholdsstue, hvor der er plads til at familien kan samles omkring madlavning, tv eller spilhygge, mens varmen fra brændeovnen breder sig. Ved spise-/opholdsstuen er der to store og flotte vinduespartier, som giver et rigtig godt lysindfald, hvoraf det er med udgang til husets terrasse. Sommerhuset har to skønne værelser; et værelse med to en­kelt­mands­sen­ge og et værelse med dobbeltseng, begge værelser er med plads til opbevaring. Et badeværelse med bruseniche. Derudover er der en 12 kvm stor hems med to sovepladser.

Grunden på 1221 kvm. indbyder til at kunne spille en god omgang boldspil, vandleg og slappe af på husets terrasse eller ved en af de mange lækroge i haven. Fra køkkenet kan man nyde udsigten til den store åbne mark, som befinder sig mod nord.

Til huset er et udhus på 10 kvm.

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejning.

Sommerhuset ligger tæt på Søndervig by, hvor man finder et rigt handelsmiljø med mange shopping muligheder, restauranter, indkøb og aktiviteter for hele familien, såsom Lalandia og golfbanen med 18 huller. Derudover er kun 500 m. til de skønne hvide sandstrande.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
69703222
Boligareal
76 m²
Vægtet areal
76 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.221 m²
Antal etager
1
Byggeår
1984
Liggetid
13 dage

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11