Fritidshus fra EDC

Langsand 92

6960 Hvide Sande

1.895.000 kr.

2/1 rum, 50 m²

Velkommen til denne dejlige ferielejlighed med PANORAMAUDSIGT i første række af Langsand Langs Vand.

Dejlig ferielejlighed med PANORAMAUDSIGT i første række mod fjorden!
Fe­ri­e­lej­lig­he­den er en del af ejerforeningen Langsand Langs Vand, der kendetegnes ved dens arkitektoniske fremtræden baseret på materialevalg med minimal ved­li­ge­hol­del­se, tidssvarende og moderne indretning med alt, hvad hjertet begærer til en god ferie i den gamle fiskerby, Hvide Sande. Området omkring lejligheden er omgivet af små kanaler, som bidrager til en helt speciel maritim stemning i området, der passer perfekt ind i byen. I kanalerne har du mulighed for at padle en tur på dit SUP-board, en kajak eller en kano, hvor du via kanalerne kan komme en tur ud i Ringkøbing Fjord og ind i lystbådehavnen i Hvide Sande.
Fe­ri­e­lej­lig­he­den er placeret i den første - og sydligste del af det meget eftertragtede Langsand Langs Vand område, som støder op til Tyskerhavnen med de gamle redskabshuse og fiskelejet. I gåafstand fra området er der let adgang til stisystemer, der fører dig til havnen og byen med restauranter, cafeer og detailhandel.
Velkommen indenfor:
Fra fe­ri­e­lej­lig­he­dens nordlige indgang mødes du af en rummelig entré, som giver dig adgang til husets moderne badeværelse samt det store soveværelse. I soveværelset er et godt lysindfald fra vinduet i nord og gode muligheder for opbevaring af bagage for husets gæster.
Entréen fører dig videre ind i husets hjerterum, hvor du mødes af et skønt lysindfald fra de store vinduespartier i syd. Husets stue ligger i åben forbindelse med det lyse, moderne køkken, som gør rummet rummeligt og åbent for gode snakke og hyggelige stunder med familie og venner.
Fra fe­ri­e­lej­lig­he­dens stue/køkken er der den skønneste terrasse med PANORAMAUDSIGT over Ringkøbing Fjord. Udsigten har du ligeledes fra husets stue/køkken, hvor du i læ for vinden på de blæsende dage, kan nyde udsigten.
Den dejlige ferielejlighed på Langsand i Hvide Sande rummer 50 yderst veludnyttede kvadratmeter, som kan danne rammerne om netop dine - og mange glade gæsters - feriedrømme i fremtiden.
Huset er tilmeldt udlejning ved Feriepartner.
Til lejligheden hører også et mindre depotrum med mulighed for opbevaring af praktiske ting eller ren­gø­rings­ar­tik­ler.
Overvejer du en ferielejlighed i det fantastiske Hvide Sande, hvor du og din familie eller venner kan nyde en solrig sommerdag, så kontakt os endeligt på tlf.: 97 31 22 99

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
69603825
Boligareal
50 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
11.150 m²
Byggeår
2021
Ejerudgifter pr. md.
3.034 kr.
Pris/m²
37.900 kr.
Pris
1.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
199 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
95.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.142 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.871 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Gitte Kirstine Hammer

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar

gti@edc.dkEDC Hvide Sande

EDC Hvide Sande

Toldbodgade 10B, 6960 Hvide Sande

696@edc.dk97 31 22 99