Fritidshus fra EDC

Raketvejen 2, Vester Husby

6990 Ulfborg

8/4 rum, 183 m²
Købsaftale underskrevet

Nøgenbjerghus er beliggende helt unik op til Husby klitplantage og i gå afstand til Vesterhavet

Med nabo til Husby klitplantage ligger Nøgenbjerghus godt gemt inde på den 9.946 kvm store naturgrund.
Grunden er kuperet, med mange forskellige vilde plante- og blomstersorter. Der er et rigt dyreliv med egern, rådyr, pindsvin og fugle. I baggrunden høres den svage brusende lyd fra Vesterhavet, som kan nåes på gåben. Husby klitplantage byder på mange gode gang og cykelstier, flotte na­tu­ro­p­le­vel­ser, en badesø som er meget børnevenlig og naturlegeplads.
Alt i alt en helt unik beliggenhed.

Nøgenbjerghus er et arkitekttegnet og fuldmuret fritidshus bygget i 1984. Dengang indrettede sælger kun halvdelen til beboelse og resten til garage. I 1999 indrettede sælger hele huset til beboelse, som det er i dag.

Huset er indrettet med baggang med plads til vaskesøjle og overtøj mv - flot pejse- og spisestue med loft til kip og gulvvarme. Rummet er elipseformet og med opgang til 1. salen via spe­ci­al­de­sig­net trappe. Der er store vinduespartier og udgang til naturen og sydvendt træterrasse - østfløj med soveværelse, toilet for sig og stort badeværelse med spa-bad og bruschenische alle rum med gennemgående klinke m. gulvvarme. Her er der ligeledes adgang til sydvendt terrasse. Lyst og funktionelt køkken som forbinder pejse- og spisestue med vestfløjen, hvor der er to soverum, det ene et køjerum og det andet med dobbeltseng og skabsplads - badeværelse med toilet og brusenische, samt et stort opholdsrum med store vinduespartier mod syd. Vestfløjen opvarmes via luft/luft varmepumpe og elradiatorer. Alle rum har desuden en flot og gennemgående varm klinke.
På førstesalen er der indrettet en lille tv stue, mellemgang og stort aktivitetsrum med poolbord og sovesofa.

Nøgenbjerghus er et yderst velholdt fa­mi­lie­som­mer­hus. Der er tænkt i kreative og funktionelle løsninger hele vejen igennem, her kan bl.a nævnes fjernstyret varmesystem, så huset kan bruges hele året rundt.

Fakta om Holstebro (59.016 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.933 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.069 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
61303239
Boligareal
183 m²
Vægtet areal
178 m²
Rum/værelser
8/4
Grundareal
9.946 m²
Antal etager
1
Byggeår
1984
Ombygget
1999
Liggetid
107 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lykke Mørup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

lykke@edc.dkEDC Ulfborg

EDC Ulfborg

Holmegade 7, 6990 Ulfborg

613@edc.dk97 49 10 22