Fritidshus fra EDC

Pilealle 6

7130 Juelsminde

6/4 rum, 118 m²
Solgt

Formidabelt sommerhus i 3. række til havet!

På én af Juelsmindes mest attraktive som­mer­hus­adres­ser har vi nu den absolutte fornøjelse af at kunne præsentere jer for Pilealle 6. Et sommerhus opført med et skarpt øje for kvalitet, helt ned til den mindste detalje, som samtidig er udstyret med to varmepumper. Sommerhuset er 118 m² og byder på en ideel kombination af charme, komfort og en beliggenhed, der får drømmen om strandliv til at gå i opfyldelse.

Allerede når man nærmer sig Juelsminde, begynder fornemmelsen af frisk havduft, frihed og afslapning at indfinde sig. Og hvilken måde at kunne nyde sine ferier og fridage i et sommerhus som dette. Huset er beliggende i Strandparken, et pragtfuldt og særdeles attraktivt som­mer­hu­s­om­rå­de i Juelsminde by. Her kan du bl.a. opleve det unikke havnemiljø, anerkendte spisesteder, Juelsminde Havefest og ikke mindst Juelsminde Naturlegepark – alt sammen i gåafstand.

Sommerhuset byder på en rummelig entré og en åben køkkenløsning, der forbinder stuen og køkkenet og skaber en luftig og indbydende fornemmelse – perfekt til samvær og hyggestunder med familien. De store vinduespartier i alrummet sikrer masser af naturligt lys, og brændeovnen i stuen tilføjer varme og hyggesteming, som er perfekt til de kølige aftener. Sommerhuset rummer ligeledes fire gode værelser, hvoraf det ene har en hems, to store badeværelser, hvor det ene har spabad. Til sidst har sommerhuset en hyggelig udestue.

Med mindre end 50 meter stranden og 5 minutter til havnen, er Pilealle 6 en sand oase for dig, der elsker sol, sand og havluft. Forestil dig morgener med en frisk dukkert ved stranden og aftener ved solnedgangen på havnen – det hele lige uden for din dør.

Er du klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke i dit eget lille stykke paradis?

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203805
Boligareal
118 m²
Vægtet areal
120 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
820 m²
Antal etager
1
Byggeår
1998
Ombygget
2006
Liggetid
63 dage

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparent overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt.

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 11EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22