Fritidshus fra EDC

Pøt Strandby 223, Østrup

7130 Juelsminde

4/3 rum, 76 m²
Solgt

Klassisk sommerhus i attraktivt som­mer­hu­s­om­rå­de

Velkommen til Pøt Strandby 223 – det ultimative sommerhus, der forener praktisk luksus og en fantastisk naturskøn beliggenhed. Dette skønne sommerhus er indrettet med omhu og tilbyder 3 funktionelle værelser, der står klar til at imødekomme behovene for både familie og gæster.

Det første, der møder dig, er det funktionelle køkken, der her åbner op til den rummelige og lyse stue. Dette område bliver hjertet i sommerhusets sociale atmosfære, hvor hygge og måltider går hånd i hånd.

Slip hverdagens stress og mød det luksuriøse badeværelse, der er udstyret med dejligt karbad, forfriskende bruser og en beroligende sauna. Her kan du virkelig slappe af og genoplade energien efter en dag med aktiviteter.

Den omfavnende terrasse udgør størstedelen af sommerhuset og inviterer til udendørs liv og hygge. Den tilhørende lukkede have tilbyder fuldstændig ugenerthed, så du kan nyde sommeraftener og stunder i ro og fred.

Beliggende i Pøt Strandby, har du den perfekte balance mellem bekvemmelighed og natur. Kort afstand til Horsens og Juelsminde giver dig adgang til livlige byliv og lækre restauranter. Samtidig ligger stranden kun en kort 10 minutters gåtur væk, så du kan nyde den friske luft.

Pøt Strandby 223 er ikke bare et sommerhus; det er et fristed, hvor du kan skabe minder, slappe af og fordybe dig i naturens skønhed. Tag det næste skridt mod din drømmebolig og oplev alt, hvad dette charmerende sommerhus har at byde på!

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203837
Boligareal
76 m²
Vægtet areal
78 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
802 m²
Antal etager
1
Byggeår
1999
Liggetid
55 dage

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller et huskøb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22