Fritidshus fra EDC

Pøt Strandby 361, Østrup

7130 Juelsminde

4/3 rum, 93 m²
Købsaftale underskrevet

Sommeridyl ved Pøt Strandby: Charmerende Oase i Grønne Omgivelser

Velkommen til Pøt Strandby 361 – det perfekte sommerhus til hele familien. Dette charmerende sommerhus tilbyder ikke kun på fire funktionelle værelser, der er klar til at imødekomme både familie og gæster, men også en rummelig og lys stue, der skaber en behagelig atmosfære.

Den åbne forbindelse mellem stuen og det veludstyrede køkken gør det let at opretholde den sociale dynamik, mens madlavningen foregår. Køkkenet er ikke kun funktionelt, men også stilfuldt og indbydende, hvilket er med til at gøre dette rum til hjertet af sommerhuset.
Badeværelset er her ligeledes udstyret med alle nødvendige faciliteter, og det tilhørende disponibelt opbevaringsrum giver ekstra plads til hverdagens fornødenheder.

Udover stueetagen byder sommerhuset også på et loftrum, hvor et af de fire værelser befinder sig, samt en lille og hyggelig stue. Denne ekstra stue giver muligheden for mere privatliv eller et ekstra opholdsområde, perfekt til børnene eller gæsterne.

De solrige og lune aftener bliver en fornøjelse på den skønne terrasse, der her omfavner hele sommerhuset. Terrassen fører dig videre til den charmerende have, der inviterer til leg, afslapning og hyggelige stunder. Og som prikken over i'et kan du forkæle dig selv i det dejlige vildmarksbad, der står klar til at give dig en afslappende og luksuriøs oplevelse.

Beliggende i det naturskønne Pøt Strandby, byder dette sommerhus ikke kun på en fredfyldt atmosfære, men også nem adgang til stranden, hvor der er adgang til badebro. Samtidig har du Juelsminde by, der kun ligger en kort køretur væk. Her venter en hyggelig havn, ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter og pulserende byliv. Ønsker du større shopping muligheder og en udvidet by oplevelse, er Horsens også inden for kort rækkevidde.

Pøt Strandby 361 er ikke bare et sommerhus – det er et hjem, hvor komfort og charme forenes for at skabe uforglemmelige øjeblikke for hele familien. Tag det første skridt mod dit drømmehjem og oplev, hvorfor Pøt Strandby 361 er mere end bare et sommerhus.


*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203832
Boligareal
93 m²
Vægtet areal
95 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
710 m²
Antal etager
1
Byggeår
1982
Liggetid
57 dage

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller et huskøb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22