Fritidshus fra EDC

Løkkevej 49, Fjaltring

7620 Lemvig

1.295.000 kr.

3/2 rum, 78 m²
Ny Pris
Åbent hus med tilmelding 19. maj 14:00 - 16:00

Velholdt og solidt sommerhus på stor, ugeneret grund

Hvis du er på udkig efter et sommerhus tæt på klitter og hav, så skal du læse videre…

På Løkkevej 49 i Fjaltring kan du nyde stilheden, høre havets brusen, lytte til fuglenes sang og mærke solens varme, mens morgenmaden nydes på den store østterrasse.

Du kan vågne op til solopgangen fra en god nattesøvn i shelteren.

Du er på under 5 minutter ved Høfde M, hvor du kan bade eller læse en bog, mens du har fødderne i havet.

Husets fire terrasser er nøje placeret for at opnå udsigt, privatliv og ikke mindst optimal udnyttelse af sommersolens stråler hele dagen.

Skal jeres feriedage først og fremmest byde på en afslappet stemning og en ugeneret atmosfære, kunne der meget vel stå Løkkevej 49 på listen over jeres kommende ferieplaner. I fugleflugt har I ikke mere end 118 meter til klitterne, 200 meter til badestranden og kun 270 meter til vandkanten. Tæt på finder I også Høfde Q, der er områdets helt store trækplaster - både for tilrejsende og for de mange lokale, der gør Fjaltring levende året rundt.

Selve huset er opført i gasbeton, og selvom det er fra 1971, er de solide byg­ge­ma­te­ri­a­ler en investering, som stadig giver afkast. Her vil I nemlig opleve væsentligt mindre løbende vedligehold, end det er tilfældet ved mere almindelige sommerhuse i træ. Taget er fra 2003. Desuden byder ejendommen på lidt bonusbygninger med muligheder - eksempelvis et par gode depotrum og det store udhus, som er opført på den sydlige del af matriklen.

Derudover er grunden et stort aktiv - bogstaveligt talt. For med hele 2.146 m² får I endnu mere albuerum end på ordinære som­mer­hus­grun­de. Dét hjælper gevaldigt på den ugenerede stemning, som fornemmes overalt i haven, uanset om I sidder på terrassen eller ved bålstedet.

Der er i alt tre terrasser, hvor terrassen mod nord bruges, når der er særligt varmt og om aftenen, når solen går ned i horisonten over Vesterhavet.
Overnatning i Shelteren med åbning mod øst, giver den skønneste mulighed for at vågne op til en storslået solopgang, ligesom fuglelens fløjten er med til at starte en god dag i sommerlandet.

Inden døre byder huset på en god og overraskende veldisponeret planløsning. Udgangspunktet lyder på to værelser, men I kan sagtens tilføje et tredje. Også inden døre fremstår huset velholdt og hyggeligt, hvilket ikke mindst afspejler sig i det store opholdsrum, der samler køkkenet og stuen i et åbent rumforløb. Brændeovnen fra Morsø er et hyggeligt supplement til varmepumpen, og endelig får I et godt, velfungerende badeværelse og en lille baggang med bryg­ger­s­fa­ci­li­te­ter.

Badestranden ved Høfde Q er vidt berømt og området er ved at udvikle sig til et nyt centrum for surfere af alle slags. De nærliggende skrænter ved Bovbjerg er meget benyttede af hanggliderne. Her er rige muligheder for både at vandre og cykle væk fra den normale trafik og beboerne har anlagt et netværk af trampestier, som blandt andet benyttes som sikre skoleveje.

I Fjaltring er der lys i vinduerne hele året. Mange af husene benyttes som helårshuse, imellem de efterhånden mange sommerhuse også. Her er både friskole, børnehus, købmand, forsamlingshus og meget mere, samt et godt fællesskab med diverse aktiviteter arrangeret af Fjaltrings borgere.
Herudover ligger Bovbjerg Fyr også tæt på, hvor der ofte er kunst­ud­stil­lin­ger, cafe, samt meget andet.

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105084
Boligareal
78 m²
Vægtet areal
83 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
2.146 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ejerudgifter pr. md.
1.261 kr.
Pris/m²
15.602 kr.
Pris
1.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-13,00 %
Liggetid
379 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.673 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.068 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00