Fritidshus fra EDC

Barendsvej 21, Vejlby

7673 Harboøre

1.395.000 kr.

4/3 rum, 74 m²

Hus opført i 2004 - Masser af lys ind fra de store vinduespartier

Ikke langt fra havet, ligger dette fine sommerhus, som er opført i 2004.

Uanset om man drømmer om et sommerhus til eget brug ved havet, eller ønsker at udleje huset, så er Barendsvej et rigtigt godt emne til begge dele.
Der er god plads til familien i dette hus med hele tre værelser. Som en ekstra bonus er der også en hems, hvor der nemt kan etableres plads til et par ekstra overnattende gæster - Eller blot en hyggekrog for de mindste.

Vesterhavet, som er vestkystens absolut største turi­stat­trak­tion, ligger kun få hundrede meter fra huset - Og hvem kan blive træt af at være i gåafstand til en smuk solnedgang, eller nyde en frisk gåtur langs vandet hvor udseende og karakter ændrer sig gennem hele året.

Huset, og den store flisebelagte terrasse omkring, er placeret således på grunden, at solen kan nydes lige fra den går op i øst, til den går ned bag klitterne i vest. Den overdækkede del af terrassen er en stor fordel på de lange lyse sommeraftener, når duggen falder. For­skyd­nin­ger­ne i husets form, giver flere lækroge til de mere blæsende dage.

Huset er indrettet med indgang til entré, som fører dig videre ind i det store lyse opholdsrum, hvor store vinduespartier bringer rigtigt meget lys ind i rummet. Åbning til kip giver en god rumfornemmelse, og der er god plads til både spisebord, sofagruppe, samt åbent køkken, hvor man nemt kan være en del af familiehyggen, når der laves mad.
De tre værelser har alle en fin størrelse, og i badeværelset er der prioriteret lidt luksus i form af både spabad og sauna.

I forbindelse med huset er der lavet et uundværligt skur med plads til opbevaring.

Grunden er anlagt med grusbelagt indkørsel, og hér kan der nemt holde flere biler. Endvidere en plan og brugbar plæne til masser af udeaktiviteter og leg med familien. Til sidst er der etableret et legehus, eller op­be­va­rings­skur om man vil, hvis op­be­va­rings­plad­sen slipper op til grill, havemøbler, redskaber, cykler mm.

Beliggenheden på den lille stikvej er rolig, og forskåner jer meget for for­bi­pas­se­ren­de trafik.

Vejlby og Vrist er to dejlige som­mer­hu­s­om­rå­der og samtidig et populært sted midt i den smukke og barske vestjyske natur, hvor der både er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser - Nærområdet byder på masser af aktiviteter - især om sommeren og der er garanti for skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

Ind­købs­mu­lig­he­der­ne inde i Harboøre er rigtig fine, og ligger få minutters kørsel fra området. I højsæson er der også en lille købmand midt i som­mer­hu­s­om­rå­det og tæt på sommerhuset hér.

Aktiviteterne i nærmeste opland omkring Harboøre, Lemvig, Thyborøn mm. omfatter blandt andet Golf, Fodgolf, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der mulighed for at give sig i kast med flere sportsgrene samt benytte motionscenter mv.
Så skal der ske noget på din ferie, er der her tale om et rigtigt godt turistområde. Der er desuden kort afstand til gode ind­købs­mu­lig­he­der - Både i Harboøre samt omkring liggende lidt større byer. Området ligger et lille kvarter fra både Lemvig og Thyborøn som begge har flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker, detailhandel og absolut hyggelige havnemiljøer, der i sær om sommeren summer af liv. Thyborøn har endvidere én af Danmarks allerbedste badestrande med blåt flag og livreddertårn om sommeren. Ønsker man en anden transport end bilen, er det muligt at kommer omkring via det lokale charmerende tog, VLTJ.

EDC Lemvig, tlf. 96 63 40 00 - Ring gerne med det samme og book en uforpligtende fremvisning - Vi er altid ved telefonen.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104978
Boligareal
74 m²
Vægtet areal
75 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
720 m²
Antal etager
1
Byggeår
2004
Ejerudgifter pr. md.
1.460 kr.
Pris/m²
18.600 kr.
Pris
1.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
396 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.281 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.494 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00