Fritidshus fra EDC

Slettevej 67

7673 Harboøre

2.100.000 kr.

5/5 rum, 153 m²

Charmerende og rummeligt poolhus i første række til vandet

Det er én af de allerbedste placeringer, som dette skønne, lyse poolhus kan bryste sig af. I første række til vandet, hvor det eneste, der adskiller jer fra Vesterhavet, er den skærmende klitrække, der læfyldt rejser sig lige ved siden af som­mer­hus­grun­den.

Fritidshuset ligger i Vrist, som kendetegnes ved at have god plads og luft mellem fritidshusene for en ekstra privat og fri følelse. Samtidig får I få kilometer til Harboøre og dermed nem adgang til indkøb og take-away, så beliggenheden kombinerer det bekvemme og praktiske med Ve­ster­hav­sky­stens uspolerede og rå natur. For det er selvfølgelig nærheden til vandet, der er den helt store styrke ved en placering som denne. Det er samtidig med til at gøre huset særdeles attraktivt som udlejningsemne, hvor I kan tjene en ekstra skilling i de uger, hvor I ikke selv nyder de perfekte, afslappende rammer.

Det er ingen hemmelighed, at Vesterhavets skønhed hænger sammen med det uregerlige og uforudsigelige. At vandet derfor ikke altid inviterer til en svømmetur rådes der dermed bod på, ved at I har jeres egen pool med tilknyttet wellness-afdeling. Og I får god plads til at invitere hele familien med på ferie, for poolhuset fra 1996 rummer 153 m² med fire soveværelser og to badeværelser. Udefra er udtrykket både solidt og charmerende med rød murstensfacade toppet af stråtag, der dog snart skal skiftes. Indenfor mødes I af en indbydende stemning, hvor de lyse klinkegulve i fæl­les­om­rå­der­ne hjælper den rare atmosfære på vej.

Entréen er indrettet med god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, og derfra ledes I ind i det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Her sikrer brændeovnen, at også vin­ter­må­ne­der­ne sagtens kan nydes i de skønne omgivelser, og fra op­holds­af­de­lin­gen har I desuden forbindelse og kig til poolområdet. Afdelingen byder på boblebad samt et tilknyttet badeværelse med sauna, så det også bliver nemt at få varmen efter en tur i vandet. De fire værelser ligger desuden samlet i den ene ende sammen med husets andet badeværelse.

Selvom grunden er på hele 2.127 m², får naturen lov til at passe sig selv, og I har blot et lille areal ved indkørslen, hvor græsset skal holdes i skak. I krogen af huset finder I en skøn, afskærmet terrasse med god plads, og den sydvendte orientering sikrer samtidig, at I kan fange solen i det fri de fleste af dagens timer.

Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve 'Smilets By' med masser af ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet "18b", som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kyst­di­rek­to­ra­tet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to som­mer­hu­s­om­rå­de, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med golf simulatoren, skydning, motionscenter mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning og mere info.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71103854
Boligareal
153 m²
Vægtet areal
155 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
2.127 m²
Antal etager
1
Byggeår
1996
Ejerudgifter pr. md.
2.777 kr.
Pris/m²
13.548 kr.
Pris
2.100.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
1148 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
105.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.048 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.152 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00