Fritidshus fra EDC

Ballesvej 18, Sillerslev

7990 Øster Assels

945.000 kr.

3/2 rum, 80 m²
Åbent hus med tilmelding 29. apr. 9:00 - 16:00

NYERE SOMMERHUS I SKØNNE OMGIVELSER

Der er lagt op til mange dejlige ferier fremover i dette skønne sommerhus, der er beliggende i et fredeligt som­mer­hu­s­om­rå­de, som placerer sig i skønne Sillerslevøre, hvor der er gode betingelser for dejlige gåture i naturen og varme sommerdage på stranden. Et naturskønt nærområde med masser af dyreliv og gåafstand til badestrand er det, de fleste drømmer om i forhold til et fristed!

Du bliver med det samme mødt af den dejlige som­mer­hus­stem­ning i det fine hus på Ballesvej. Huset er forholdsvis nyt, så hele huset fremstår i rigtig flot stand, med plads til både familier og par. Huset har smukke og grønne uden­dør­s­a­re­a­ler, med høje træer og kæmpe græsplæne, så der er plads til leg og sjov. Med den gode placering tæt på lækker badestrand, og kun 5 km. til gode hand­le­mu­lig­he­der i Ø. Assels, kombineret med den gode indretning er dette et sommerhus, som vil kunne opfylde de fleste af jeres drømme. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Den flotte bolig på 80 m2 er opført i 2006, og derfor fremstår huset altså også flot og nyt. Huset står med træoverflade i en flot mørkeblå farve. Inden døre venter jer alt, hvad I har brug for på en ferie. Huset fremstår lyst og velholdt, når I træder indenfor. Derudover har huset en rummelig atmosfære grundet de store vinduer.
Huset rummer 2 soveværelser. Det ene soveværelse har også udgang til have, så dermed kan I nyde naturen og fuglesang lige fra morgenstunden af. Huset indeholder også et bad, som fremstår lyst og velholdt med bruseniche. Det store, lyse køkkenalrum med plads til hele familien, virker lyst og venligt, da det både er vedligeholdt, men også på grund af de store vinduer, der er hele vejen rundt i køkkenalrummet. Videre fra køkkenalrummet er den store lyse udestue med udsigt til alt det grønne hele vejen rundt. Til huset tilhører også en garage med hobbyrum, så der er plads til at få bilen ind at stå og der er også rig mulighed for at tage jeres fri­tidsak­ti­vi­te­ter med på ferie - om det så er cykling, fiskeri eller hvis I bare vil have ekstra op­be­va­rings­plads, så er der altså gode muligheder for det her.

Hvis I kan løsrive jer fra de skønne rammer på Ballesvej 18, så er der rigeligt at udforske i nærområdet. Fjorden er blot 400 m. fra huset, så I kan starte dagen med en forfriskende dukkert. Limfjorden er I det hele taget om­drej­nings­punk­tet, og når I ikke nyder udsigten over området, kan I nyde omgivelserne både på lands og til vands med enten kajak, kitesurfing eller rolige sejlture.
Her på Ballesvej 18 venter jer det skønneste fristed. Vi befinder os på den sydligste del af Solskinsøen Mors - Limfjordens Perle. Hjemsted for spændende begivenheder som Kulturmødet, Skal­dyrs­festi­val samt attraktionerne Hanklit, Salgjerhøj, Jesperhus Blomsterpark og meget andet - her er noget for hele familien.
Grunden er beliggende i det rolige og dejlige Sillerslevøre, som altså er et rigtig flot og grønt som­mer­hu­s­om­rå­de tæt på både vand og by. Området fremstår både grønt og roligt med mulighed for at være jer selv og slappe af, men også med rig mulighed for at komme ud og se og udnytte naturen. Der er få km. til indkøb og ikke mindst Sillerslev Havn, der oser af hygge i en skøn blanding af fiskere, lystbåde, Mors' måske bedste badestrand, turister m.v. Her er også et cafeteria i sommerperioden, hvor der både serveres mad og is. Området har simpelthen alt hvad hjertet begærer!
Lyder det som noget for jer så ring til os med det samme og bestil en fremvisning så viser vi glædeligt boligen frem.

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79004788
Boligareal
80 m²
Vægtet areal
93 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
4.000 m²
Antal etager
1
Byggeår
2006
Ejerudgifter pr. md.
1.367 kr.
Pris/m²
10.161 kr.
Pris
945.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
311 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.583 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.402 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00