Fritidshus fra EDC

Tagensvej 6, Sillerslev

7990 Øster Assels

3/2 rum, 50 m²
Solgt

HYGGELIGT TRÆSOMMERHUS PÅ PRIVAT GRUND

Dejligt træsommerhus i attraktivt som­mer­hu­s­om­rå­de!

På dette herlige spot får man en helt betagende udsigt, hvor ikke to dage er ens. Udsigten er altid i forandring. Her er nemlig forskellig beplantning, rigt dyreliv og Limfjordens blå bølger med Salling i horisonten. At have denne udsigt giver en ro helt nede i maven. Det skal opleves på egen krop. Måtte I foretrække endnu mere fjordudsigt, så er det også muligt at tynde ud i beplantningen.

Dette skønne sommerhus er beliggende i det attraktive og børnevenlige som­mer­hu­s­om­rå­de ved Sillerslev. Området byder på skønne na­tu­rom­gi­vel­ser og et rigt dyreliv lige uden for døren. Der er få km til Sillerslev Marina med bl.a. hyggeligt havnemiljø, spisested og fantastisk badestrand med palmer, volleybane, mv. Desuden er Øster Assels og Ørding beliggende blot 5 km. Fra adressen og i begge byer findes bl.a. ind­købs­mu­lig­he­der. Desuden kun 14 km. til det eftertragtede Jesperhus Blomsterpark/Feriepark. Her er en skøn beliggenhed for Jer, som leder efter et dejligt sommerhus beliggende på en privat grund, tæt på vandet – og samtidig tæt på alle de kultur- og un­der­hold­nings­mu­lig­he­der, Mors besidder.

Sommerhuset er beliggende på en blind vej på en 4.322 m2 stor grund i fredelige og uforstyrrede omgivelser. Her kan man for alvor koble af fra den til tider stressende hverdag og blot nyde stilheden. Der er påbegyndt etablering af en stor sø tæt på sommerhuset, som bidrager yderligere til den fantastiske natur. Der er en dejlig udsigt flere steder fra grunden, hvor det rige fugle- og dyreliv er en del af hverdagen. Yderligere er sommerhuset beliggende nær fjorden og grønne områder, ligesom selve grunden også er et kapitel for sig. Her er man omkranset af træer, så der er virkelig værnet om privatlivet.

Fritidshuset er opført i 1982 og er på 50 veludnyttede m2. Tilmed en carport og tilhørende disponibelt rum på i alt 32 m2. Yderligere nogle gode lækroge på grunden, udebruser, samt en skøn træterrasse fra stuen.
Indretning: Adgang fra overdækket terrasse til husets store opholdsrum – køkken i åben forbindelse med stuen. Fint, lyst køkken/alrum med skøn spiseplads. Stor stue med dejligt lysindfald. Højt til loftet, som er malet hvidt og bidrager til en god rumfornemmelse. Overalt er her fine trægulve, som passer så dejligt til sommerhuset. Herfra adgang til badeværelse samt tre soverum – to af dem med en skillevæg til at dele værelset op i to. Her er fint med plads og ruminddelingen giver Jer mulighed for at være flere overnattende på adressen.

Alt i alt, et lyst og hyggeligt sommerhuset på en skøn uforstyrret grund nær alt!

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005081
Boligareal
50 m²
Vægtet areal
62 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
4.322 m²
Antal etager
1
Byggeår
1982
Liggetid
179 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00