Fritidshus fra EDC

Øerkrogvejen 2 Dør/lejl. 632, Øer Maritime Feriehus

8400 Ebeltoft

1.998.000 kr.

4/2 rum, 58 m²
Nyhed

Kom­pro­mis­løs­hed i Feriebyen

Kom­pro­mis­løs­hed i Feriebyen
Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne førsteklasses lejlighed midt i det fantastiske maritime miljø på øen Krebsen med tilhørende bådplads. Denne ejendom sætter kursen mod det maritime eventyr med sin egen bådplads og tilhørende badebro, der tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed og fornøjelse. På solrige dage giver badebroen en behagelig og let tilgængelig vej til og fra bådpladsen, hvilket gør enhver sejltur til en lempelig og komfortabel oplevelse. Intet her er overladt til til­fæl­dig­he­der­ne. Nuværende ejer har skabt et de­tal­je­o­ri­en­te­ret og enormt sofistikeret hjem, hvor kvalitet er i højsæde.
Lejligheden er sirligt renoveret og fremstår stilren med mange eksklusive materialevalg, indrettet i 3 forskudte plan. Nævneværdigt er det smukke Svanekøkken med alt i Siemens og indbygget espres­so­ma­ski­ne. Tilmed er der nye indvendige døre, gen­nem­renove­ret badeværelse, biopejs og opgradering af altan.
I både køkken, bad og entré er der gulvvarme og huset opvarmes med supplerende varmepumpe. I stueplan med værelse og spiseplads kan du med den fine foldedør åbne helt op og integrere inde- og uderum.
På førstesalen er skabt et stemningsfuldt leverum med værelse og alkove. Herfra er direkte udgang til altanen, hvor blikket lader sig falde over det allerskønneste fra hav og natur. Oplev hvordan nordisk minimalisme går hånd i hånd med et overdådigt lysindfald. Alt sammen i al sin kom­pro­mis­løs­hed.
Med store skønne terrasser på begge sider og fantastisk udsyn over kanalen og naturen, er du i første parket til de bedste fe­ri­eom­gi­vel­ser. Nem adgang til broerne ved det store aktive havneområde. På de dage hvor sommerregnen falder, kan du nyde overdækningen med so­faar­ran­ge­ment og varmelampe. Ferieboligen er praktisk med minimal ved­li­ge­hol­del­se og med egen par­ke­rings­plads. Lejligheden udlejes gennem Air B&B. Øer Maritime Ferie er bygget på 7 små øer, alle forbundet med hinanden ved hjælp af gang- og bådebroer, der er ramme om en fredelig og hyggelig lagune. Det attraktive område har en helt speciel atmosfære skabt af de kulørte hyggelige huse, vandet og havnemiljøet. Øer Maritime Ferieby byder på aktivt sportsliv i feriebyens store sportshal, svømmehal og masser af udendørs faciliteter. Der er kun få minutter til Ebeltoft by, som er en charmerende og hyggelig handelsby. I området er der en enestående natur, fredelige engarealer, sandstrande og fine muligheder for gå- og cykelture eller fiskeri.

Fakta om Syddjurs (44.076 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.382 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.084 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.857 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
84007234
Boligareal
58 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1 m²
Antal etager
2
Byggeår
1988
Ejerudgifter pr. md.
3.563 kr.
Pris/m²
34.448 kr.
Pris
1.998.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.420 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.662 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rasmus Bech Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

raspet@edc.dkEDC AROS Ebeltoft

EDC AROS Ebeltoft

Strandvejen 7, 8400 Ebeltoft

840@edc.dk86 34 27 00