Fritidshus fra EDC

Søndergade 91E Dør/lejl. 24

9480 Løkken

4/3 rum, 58 m²
Solgt

Centralt beliggende ferielejlighed i Løkken

Velkommen til Søndergade 91E, et charmerende og rummeligt feriehus centralt placeret i hjertet af Løkken. Denne skønne ferielejlighed byder på en perfekt kombination af komfort, bekvemmelighed og stilfuld indretning.

Når du træder ind i entreen, mødes du af en indbydende atmosfære, der straks får dig til at føle dig hjemme. Den åbne planløsning fører dig direkte ind i det dejlige køkkenalrum, hvor der er rigeligt med plads til at samle familie og venner til hyggelige måltider og afslapning. Boligen er blevet istandsat; der er virkelig kælet for detaljerne.

På stueetagen finder du også et behageligt soveværelse, der tilbyder ro og komfort efter en dag med spændende aktiviteter. En skøn trappe fører dig op til første sal, hvor du bliver mødt af et skønt sofaområde og yderligere to indbydende værelser. Med i alt tre hyggelige værelser er der rig mulighed for at rumme hele familien eller en gruppe venner.

Udover den behagelige indkvartering tilbyder denne ferielejlighed også nem adgang til Løkkens mange seværdigheder og aktiviteter. Fra smukke strande til charmerende caféer og lokale butikker er alt lige uden for døren.

Boligen har desuden moderne faciliteter såsom gulvvarme, samt energivenlig varmepumpe med fjernstyring. Til de koldere dage eller blot hyggen, kan du tænde op, og nyde varmen og den knitrende lyd fra boligens brændeovn.

På den dejlige sydvendte terrasse, kan du nyde solen i rolige omgivelser. Med til lejligheden hører brugsret til den lækre overdækkede pool, hvor der fra morgen til aften er mulighed for en forfriskende dukkert, bemærk at der er sæsonbestemt åbning.

Til denne lejlighed medfølger tillige et udehus hvor der kan opbevares brænde, cykler mv.

Fakta om Hjørring (63.544 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.711 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.086 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.253 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
94803672
Boligareal
58 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1976
Liggetid
8 dage

Nyttige links

Fornemmelsen af et fristed..

Sommeren er noget særligt- og efteråret er hæsblæsende smukt. Havet er forude. Her kan du tage den med ro. Vi kender fornemmelsen. Vi gør alt, hvad vi kan, for at matche køber og sælger - og vi kan meget. Vi finder plads til drømmene - og løsninger på alt andet..

Jonas Kirk Kjeldsgård

Ejendomsmægler MDE

jkc@edc.dk51 70 75 13EDC Danebo Løkken

EDC Danebo Løkken

Søndergade 26, 9480 Løkken

948@edc.dk96 23 11 11