Fritidshus fra EDC

Møllevænget 20, Øster Hurup

9560 Hadsund

3/2 rum, 45 m²
Solgt

Hyggeligt sommerhus med vandudsigt

Velkommen til "Bellavista" - et sommerhus på lukket vej og som tilbyder ægte som­mer­hus­stem­ning. Med sin placering ud til de grønne marker og fortryllende udsigt over Kattegat, emmer dette sommerhus af ro og skønhed.

Forestil dig at vågne op til lyset fra en ny dag, der langsomt kryber ind gennem de store vinduer, og som inviterer naturen indenfor. Den rummelige terrasse samt altan på første sal, giver dig mulighed for at nyde din morgenkaffe i selskab med lyden af bølgeskvulp og duften af frisk havluft. Alt imens solen står op lige foran dig. Om aftenen kan du fordybe dig i stilhedens magi på den anden terrasse, hvor aftensolen maler himlen i gyldne nuancer.

Sommerhusets byder i stueplan på entré, soveværelse, badeværelse med brus, samt et køkken i forbindelse med spisepladsen og stuen. De store vinduer giver et fantastisk lysindfald og giver dig mulighed for at nyde den betagende udsigt året rundt.

På første salen venter et stort værelse, som du kan indrette præcist efter dine ønsker. Mulighederne er mange og herfra er der udgang til en hyggelig altan.

Haven er ved­li­ge­hol­del­ses nem og carpoten med skur giver plads til haveredskaber, cykler og bilen.

I Sommerhuset "Bellavista" får man præcis hvad navnet betyder. "Smuk udsigt" og samtidig en invitation til fred og naturskønne oplevelser.

Ferieparadiset Øster Hurup er en ferieby med aktiviteter for både store og små. Byen byder på shopping, re­stau­rant­be­søg, lystbådehavnen samt Øster Hurup Legeland. Til familiens mindre medlemmer tilbyder Øster Hurup yderligere et subtropisk badeland og ikke mindst den børnevenlig sandstrand ved Kattegats kyst. Dette gør at Øster Hurup er en attraktiv ferieby for hele familien. Desuden er der ikke langt til Lille Vildmose, som er kendt for sin skønne natur og rige dyreliv med bl.a. Elge og bison.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95803092
Boligareal
45 m²
Vægtet areal
48 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
833 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Liggetid
35 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Fatima har 18 års erfaring indenfor bolighandel.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 55EDC Hadsund

EDC Hadsund

Storegade 20, 9560 Hadsund

956@edc.dk98 57 31 11