Fritidshus fra EDC

Krattet 7, Lønstrup

9800 Hjørring

4/3 rum, 80 m²
Købsaftale underskrevet

Nyere velbeliggende sommerhus i Lønstrup.

Velkommen til dette charmerende sommerhus i Lønstrup, der tilbyder en ideel kombination af bekvemmelig beliggenhed og komfortabel bolig. Beliggende tæt på både byens charme og den betagende skønhed ved Vesterhavet, giver dette hjem dig mulighed for at opleve det bedste af begge verdener.

Træd ind i et lyst og rummeligt interiør, hvor køkkenet elegant smelter sammen med stuen, hvilket skaber en indbydende atmosfære og fremmer samvær blandt gæster og familie. Fra køkkenet er der direkte adgang til en dejlig overdækket terrasse, perfekt til udendørs spisning og afslapning.

Stuen byder på en hyggelig atmosfære med en brændeovn og et stort vinduesparti mod syd, der bringer masser af naturligt lys ind i rummet. Det rummelige badeværelse er udstyret med gulvvarme og giver en luksuriøs oplevelse.

Sommerhuset rummer et stort ho­ved­sove­væ­rel­se samt to ekstra værelser, hvilket giver rigelig plads til overnatning for hele familien eller gæster. Udover den overdækkede terrasse tilbyder ejendommen flere udendørs terrasser, hvor du kan nyde solen og den friske luft. Derudover er der to udhuse til opbevaring af redskaber og cykler.

Dette charmerende sommerhus i Lønstrup er den perfekte ramme for at skabe uforglemmelige minder og nyde livet ved Vesterhavet. Grib chancen for at eje dette fantastiske hjem og oplev alt, hvad denne smukke region har at byde på!

Huset er udlejet igennem bureau og indbringer god lejeindtægt til ejer.

Fakta om Hjørring (63.544 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.711 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.086 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.253 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
98402452
Boligareal
80 m²
Vægtet areal
63 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.346 m²
Antal etager
1
Byggeår
2004
Liggetid
42 dage

Når du først føler dig helt solgt...

Vi deler din begejstring. Vi ved godt, hvordan det føles, når en ny dør åbner sig, så man kan se fremtiden for sig. Vi ønsker ikke at sælge dig et lysindfald, en fornuftig kva­drat­me­ter­løs­ning eller en drøm. Vores ambition er at indfri dem; drømmene. Du skal være helt solgt, inden du køber.

Jesper Foget

Partner, Ejendomsmægler MDE

jefo@edc.dk30 53 06 18EDC Danebo Løkken

EDC Danebo Løkken

Søndergade 26, 9480 Løkken

948@edc.dk96 23 11 11