Fritidshus fra EDC

Dalevej 9, Vejlby

7673 Harboøre

1.685.000 kr.

6/5 rum, 101 m²
Nyhed

Skønt fritidshus med fem værelser og udsigt over kuperet landskab – kun 200 meter fra stranden

Det er altid en fornøjelse at møde ejendomme, der passer til deres omgivelser. Det gælder i endnu højere grad for fritidshuse, hvor beliggenheden spiller en afgørende rolle i den samlede oplevelse. Derfor er det en ubetinget glæde at kunne byde velkommen til dette skønne fritidshus i Vejlby, hvor den forskudte planløsning formår at udnytte det kuperede ve­ster­hav­ster­ræn til fulde.

Fritidshuset ligger simpelthen fantastisk kun et par hundrede meter fra stranden. Den store naturgrund på hele 2.534 m² strækker sig på den anden side af vejen, så I ikke har direkte genboer, men i stedet udsigt til frie, grønne arealer. Lige bag huset rejser klitterne sig, og i et hjørne af grunden er der derfor ganske passende placeret en udsigtsbænk, så de smukkeste solnedgange kan nydes på bedste vis. Selve fritidshuset ligger omvendt godt og naturligt i læ, og I får selvfølgelig et par skønne terrasser at vælge imellem.

Med sortmalede træfacader og hvide vinduespartier læner fritidshuset sig op ad et klassisk udgangspunkt, men den forskudte tagryg med vinduer vidner om et sommerhus lidt ud over det sædvanlige. Både tag, terrasseparti og alle 15 stk. topstyrede vinduer er i øvrigt skiftet i midten af 00’erne.

I træder indenfor i entréen på det nederste plan, hvor tre af fem værelser ligger. Her finder I også et lille, lyst toilet samt det egentlige badeværelse, som er stort og udstyret med vaskemaskine. En håndfuld trin inviterer jer op til det skønne opholdsområde, hvor køkkenet er integreret i en side. Lysindfaldet er lige så fremragende som udsigten, og med loft til kip er rum­for­nem­mel­sen også perfekt. En klassisk Morsø-brændeovn står for et hyggeligt indslag i et hjørne af stuen, og i modsatte ende finder I de sidste par værelser. Her er det ene udstyret med en hems, så I får gode muligheder for at indrette jer med mange sovepladser.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Lad os stå for en fremvisning - kontakt os på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105728
Boligareal
101 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
2.534 m²
Antal etager
1
Byggeår
1989
Ejerudgifter pr. md.
1.641 kr.
Pris/m²
16.683 kr.
Pris
1.685.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
4 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
85.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.485 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.166 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00