Helårsgrund fra EDC

Vridsløsestræde 33B

2620 Albertslund

2.850.000 kr.

Helt unik mulighed for at opføre nyt hus i den gamle Vridsløselille landsby

Det er meget sjældent man kan købe en grund til nyopførelse, medmindre den er en del af en større udstykning. Nu kan drømmen om at bo i nyt hus i den gamle Vridsløselille landsby endelig realiseres. For mange der kender Albertslund, står det højt på ønskelisten at bo i en af de smukke gamle landsbyer.
På adressen Vrids­lø­se­stræ­de 33 er udstykket 2 grunde på hhv. A: 865 kvm – heraf 276 kvm. vej og B: 1.020 kvm. – heraf 176 kvm. vej. Vejen udgøres af en betagende smuk alle´ med fredede træer der fører fra Vrids­lø­se­stræ­de og op til parcellerne.
På grunden ligger en ældre villa som skal nedrives før der kan bygges på grundene.
Grundene ligger bag den gamle Toftegård – eller blandt ”Albertslund’ere” kendt som Dyregården. Her har børnene et vidunderligt fristed. Besøgsgården er et tilbud til kommunens børn og åbent dagligt for alle besøgende. Her er heste, får, høns, kaniner og mange andre dyr, som man kan komme helt tæt på.
Når man bor I Vridsløselille gamle landsby går man direkte ud i de smukke rekreative områder der strækker sig helt til Vallensbæk mose og Vallensbæk sø og Bjerget med de 6 gemte kæmper. Når man bor I landsbyen, bor man helt tæt på naturen men samtidig tæt på alle nødvendige faciliteter. Man bor, så at sige, på landet, men midt i byen.

Bebyggelse:
Grundene skal bebygges i 1½ plan i Fiskerhus stil. Hvert hus kan blive op til 185 kvm.
Bebyggelsen må ikke opføres med mere end en etage med kælder og udnyttelig tagetage. Bygningshøjde og husdybde må ikke overstige 7,5 meter. Facadehøjden må ikke overstige 3 meter og tagene skal udformes med en hældning på mellem 40 og 50 grader. Bebyggelsen skal udformes således at den er tilpasset landsbyen.
Ydervægge skal være blank mur eller pudset eller vandskuret murværk. Udhuse, carporte og andre småhuse kan dog have bræd­de­be­klæd­ning.
Tagmaterialer skal være røde eller brune tegl eller cementtagsten, strå, grå eller sort tagpap, naturskifer eller lignende.
Kviste og ovenlysvinduer kan, med Kom­mu­nal­be­sty­rel­sens tilladelse, etableres hvis ind­bliks­ge­ner­ne er begrænsede. Kviste må have en bredde op til 1,5 meter og ovenlys op til 1 meter.

Detaljerede regler fremgår af Lokalplan 12.0 som kan hentes på Albertslund kommunes hjemmeside eller rekvireres hos EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Området:
Vridsløselille er en landsby lige øst for Store Vejleå. 1682 bestod den af 12 gårde og fire huse uden jord. Da landevejen mellem København og Roskilde blev rettet ud, kom Vridsløselille til at ligge syd for landevejen, mens Roskilde Kro blev flyttet nogle få kilometer mod syd fra den gamle landevej og placeret lige nord for den nye vej klos op ad Store Vejleå. I lighed med Vridsløsemagle er navnet sammensat af de gamle ord writh (vridning) og løsa (engdrag/græsgang) og hentyder til beliggenheden ovenfor engene ved Store Vejleå.
Den smukke landsby har snoede, smalle stræder med gamle stråtækte huse. Landsbyen er et lukket område så der er ingen gennemkørende trafik.

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603688
Grundareal
1.020 m²
Ejerudgifter pr. md.
1.751 kr.
Liggetid
65 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
2.850.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
145.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.573 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.406 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Høier

Afdelingsleder, Ejendomsmægler & valuar, MDE

charlotte@edc.dk40 18 48 22EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00