Helårsgrund fra EDC

Sophievej 13, Strib

5500 Middelfart

2.575.000 kr.

Kom gerne med et bud!

Skøn byggegrund i det gamle Strib! Kom med et bud!

Med Lillebælt som voldanlæg og smukke landskaber til alle sider vil man sagtens kunne argumentere for, at Strib har én af Fyns mest privilegerede placeringer. Men ikke engang i så naturskønne omgivelser hænger gode byggegrunde på træerne. Vil I derfor tage det fulde ejerskab over jeres boligdrømme, har vi et meget spændende emne i baghånden.

På Sophievej 13 udbyder vi en byggegrund af de sjældne, og her venter 774 m2, som står klar til at hjælpe idéerne fra tegnebræt til terræn. I finder adressen i den gamle del af Strib, som ligger klinet op ad den østlige side af kysten, hvilket naturligvis giver en række fordele. Blot 200 meter skiller jer fra vandkanten, hvor byens charmerende havnemiljø er vidne om, at livet leves, hvor land og vand mødes.

Mange af historiens største søslag er udkæmpet i farvande som dette, hvor omskiftelige bundstrømme og lumsk tidevand tilgodeser den admiral, der kender sit terræn. I dag består bådtrafikken heldigvis mest af lystsejlere og fragtskibe, og mens bestanden af marsvin og sæler konkurrerer med fiskerne om at komme først til fadet, er det efterhånden ikke uhørt, at delfiner tager på udflugt til fjordene på Jyllandssiden.

Efter en spadseretur på lystbå­de­hav­nens moler kan I fortsætte op langs kysten til fyret, der ligger på spidsen af Stribhalvøen. Med to broer over bæltet er Stribs historie som færgeby nået til vejs ende, men i forhold til landstrafikken er beliggenheden kun blevet endnu bedre. Mange i området arbejder udenbys, og som trafikalt knudepunkt har I bogstaveligt talt en million arbejdspladser inden for pendlerafstand.

Dermed ikke sagt at Strib er en soveby. Det stik modsatte er snarere tilfældet, og det stærke lokalmiljø bugner af fritidstilbud, foreningsliv, fornødenheder og fornøjelser. Strib Skole scorer højt på alle målbare parametre, og I kan dertil føje gode institutioner og ind­købs­mu­lig­he­der for en fuld palet af familievenlige faciliteter.

Idéernes verden er stedet, hvor drøm og virkelighed mødes, og dét sted fortjener at blive udforsket. Kontakt os derfor allerede i dag.

Fakta om Middelfart (40.158 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.157 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.016 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
52103093
Grundareal
774 m²
Ejerudgifter pr. md.
783 kr.
Liggetid
235 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
2.575.000 kr.Inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
2.575.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Rasmussen

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

frank.500@edc.dk40 40 29 68EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43