Landejendom fra EDC

Sundbylillevej 50, Sundbylille

3600 Frederikssund

5.295.000 kr.

8/7 rum, 298 m²
145 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 10:00 - 16:00

Udlev drømmen om at bo på landet.

Har du drømmen, eller vil du sammen med en anden familie, bo på landet på en fantastisk landejendom på 5 hektar med mulighed for at have heste og ride i din egen lille skov mens rådyrene løber over marken?

Så er du kommet det rette sted hen. Forestil dig at gå en tur henover marken om eftermiddagen når du er ude og lufte hunden, og så se rådyrene komme løbende ud fra din egen skov på ca. 1 hektar. Det er hvad sælgeren af ejendommen her oplever.
Sælger købte ejendommen for 7 år siden og har renoveret en del, men der er også en del ting som ikke er blevet færdige endnu. Det være sig både ude og inde. Men det gode er, at mange materialer herunder gipsplader og el-artikler er købt ind og kan ved forhandling indgå i handlen.
Helt unikt for ejendommen er ridebanen i internationale mål 20x60 meter med lys- og vandingsanlæg, så den både kan bruges om sommeren når det støver og om vinteren i de mørke timer. Det er helt fantastisk at ride rundt i mørket med lyset tændt, eller når du træner hesten i den store oplyste roundpen.
Rundt om hele den store fold, som kan deles op og bruges som sommer og vinterfold, er der lavet vandrefold hvor græsset er gravet af, så hvis din hest får kolik, eller du har heste der ikke kan tåle frisk græs, har de alligevel mulighed for at være tæt på hinanden.
Stalden er næsten renoveret færdig. Der mangler at blive pudset vægge og købt ny stalddør. Men når dette er gjort har du plads til hele 5 heste. 3 store bokse og 2 ponybokse samt en god vaskeplads. Der er sat troldtekst plader i loftet og lavet frostsikring af vandet. Men ved virkelig hårde frostgrader er der mulighed for at lukke af i kælderen og åbne når man skal bruge vandet. Godt sadelrum/foderrum.
I forlængelse af stalden ligger stort frostfrit værksted i to etager med masser af plads til at gå og arbejde om vinteren, eller blot bruge det til opbevaring. Netop denne del har erhvervsstatus så giver mange muligheder for en køber.
Stor maskinhal/carport med plads til traktorerne og land­brugs­ma­ski­ner­ne. Sælger har selv dyrket markerne med græs/wrap til hestene. Land­brugs­ma­ski­ner­ne kan eventuelt tilkøbes for en merpris.
Maskinhallen er netop forlænget og udvidet med en stor dobbeltcarport, eller til opbevaring af hø/wrap dyrket på dine egne marker. Der kan også laves aftale med maskinstation som passer markerne. Det har sælger benyttet i en periode.
Selve hovedhuset byder på hele 8 værelser i to plan. Ejendommen er ideel til to familier, idet 1. salen har sin egen indgang og byder på stor stue, med udgang til taget på garagen. Sælgers plan var at lave en lækker træterrasse her, hvor du kan nyde en fantastisk sydvendt udsigt til ridebanen og roundpen og bare ned over den smukke grønne have og græsplæne. Funktionel Køkken (ældre dato) med mulighed for god spiseplads til 4 personer og toilet med brusekabine. Selve brusedelen er dog ikke godkendt. 2 gode store værelser, hvoraf det ene er renoveret.
Stueplan byder på entre med gulvvarme, igen med egen indgang. Stort lyst værelse også med gulvvarme og plankegulve, samt egen dør med udgang til haven. Gæ­ste­ba­de­væ­rel­se af ældre dato men funktionelt og med god stor bruseplads. Giver mulighed for at teenager kan have sige eget badeværelse. Stor lys vinkelstue med brændeovn og mange in­dret­nings­mu­lig­he­der.
Sælger ville selv fra starten renovere spisekøkkenet hvor der er plads til 3-4 personer, og som er af ældre dato. Herudover yderligere 3 gode værelser og lækkert stort badeværelse der er med brusekabine og vaskesøjle. Fra det, der i dag er soveværelset, er der udgang til drivhus hvor gulvet er lavet som en træterrasse. Dette er dog ikke godkendt.
Ejendommen opvarmes med pillefyr.

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
36008943
Boligareal
298 m²
Kælder
12 m²
Vægtet areal
341 m²
Rum/værelser
8/7
Grundareal
4,95 ha
Byggeår
1905
Ombygget
1983
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
6.014 kr.
Pris/m²
15.528 kr.
Pris
5.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
265.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.095 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.902 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 69EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98