Landejendom fra EDC

Oddestensvej 2

4040 Jyllinge

1/1 rum, 112 m²
Købsaftale underskrevet

Unik udsigtsejendom - Natur tæt på by

Drømmer du om at bo i naturskønne omgivelser med en betagende udsigt? Denne landejendom på Oddestensvej 2, 4040 Jyllinge, er din mulighed for at realisere den drøm. Velkommen til en unik udsigtsejendom med panoramaudsigt over frodige marker og den majestætiske Roskilde Fjord. Dette er et paradis for natur- og fugleelskere.
Ejendommen, der nu står på grunden, er klar til nedrivning, hvilket giver dig den perfekte mulighed for at opføre dit drømmehus på denne imponerende 10,8 hektar store grund. Det bemærkes, at denne grund er fredet, hvilket betyder, at eventuelle bygninger skal opføres på det nuværende sted. Dette sikrer, at den storslåede udsigt forbliver intakt.
Denne ejendom er den perfekte kombination af landlig ro og nærhed til Jyllinge by. Du kan nyde den naturskønne skønhed og samtidig have alle de be­kvem­me­lig­he­der, byen har at tilbyde, lige ved hånden. Uanset om du ønsker at skabe et moderne hjem, der udnytter den fantastiske udsigt, eller du drømmer om at bygge en charmerende landejendom, er denne grund din mulighed for at skabe dit ideelle hjem. Placeringen er ideel, med nem adgang til både Jyllinge by og de om­kring­lig­gen­de naturskønne områder.
Her er en årlig indtægt på forpagtning af landjorden.
Grib chancen for at skabe din egen oase i naturen med denne enestående landejendom. Mulighederne er ubegrænsede, og naturen venter på dig. Kontakt os i dag for at få mere information og planlæg en besigtigelse af denne sjældne ejendom.
Jyllinge byder på så meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et "Lille Skagen". I dag er der lidt mere end 10.000 indbyggere i Jyllinge, vi har 2 store skoler, mange dag­in­sti­tu­tio­ner, 2 lystbådehavne og en gammel jol­le­fi­ske­ri­havn. Idræts­fa­ci­li­te­ter med bl.a. idrætshal, stor oplyst kunststof-fodboldbane samt svømmehal. I Jyllinge Centret findes der alle de ind­købs­mu­lig­he­der, som du har behov for i dagligdagen.

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
40402760
Boligareal
112 m²
Kælder
4 m²
Vægtet areal
61 m²
Rum/værelser
1/1
Grundareal
10,9 ha
Byggeår
1908
Liggetid
198 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Løgstrup

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jlo@edc.dk93 97 11 0558 58 74 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyl­lin­ge­cen­tret 7, 4040 Jyllinge

404@edc.dk46 73 02 01