Landejendom fra EDC

Hjulebækvej 9, Gelsted

4160 Herlufmagle

4.195.000 kr.

5/4 rum, 167 m²
Fredelige omgivelser

Landejendom med 7 ha jord og plads til heste

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt. Med en helt suveræn og unik beliggenhed er dette måske huset for dig. Mellem Herlufmagle og Fensmark på en lille hyggelig vej og fuldstændig omkranset af marker ligger denne perle. Der er ca. 10 min. kørsel til Næstved eller ca. 5 min. kørsel til Fensmark, hvor der findes gode ind­købs­mu­lig­he­der, skoler, institutioner, bibliotek, store grønne områder og off. Transport samt skøn natur i form af stenskoven og mosen. Herudover er der kun ca. 20 min. kørsel til motorvejstil- og frakørsel ved Rønnede eller Ringsted. Gelsted byder ligeledes på gode hand­le­mu­lig­he­der i Netto og der findes børnehave/dagplejer og 10 min. Kørsel til skolen i Herlufmagle.

Stuehuset byder på en god indretning i form af, entré. Fordelingsgang til 4 gode værelser samt husets badeværelse. Hyggelig stue med direkte forbindelse til køkken/alrum med spiseafdeling. Fyr-/vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkken/alrum er der adgang til smuk gildestue med loft til kip, brændeovn og udgang til haven. Depot-/viktualierrum. Fra gildestuen er der adgang til huset baggang som har direkte forbindelse til stalden.

Længerne omkranser den hyggeligste gårdhave hvor solen kan nydes på alle tider af døgnet.
Ejendommens store grund på ca. 7 ha er velanlagt med folde, hvor der er plads til heste og endda får som der har været tidligere. Der er den skønneste udsigt ud over marker og skov så langt øjet rækker. Herudover er et godt drivhus samt 2 gode skure, hvor bla en rigtig god garage er til huse. Garagen kan snildt laves om til et par hestebokse hvis behovet er for dette.

Ring med det samme og hør nærmere om denne skønne ejendom.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.