Landejendom fra EDC

Vestre Nørremarksvej 23

5762 Vester Skerninge

6/2 rum, 187 m²
Købsaftale underskrevet

Fri­tidsland­brug når det er bedst.

Livet på landet blandt skov og bølgende marker har en enorm til­træk­nings­kraft på mange af os. Små landbrug og spredt bebyggelse blander sig med gule rapsmarker og orangerøde valmuer. Det er herude hvor solen altid skinner, og hvor sneen lægger sig som en dyne omkring én, når vinteren melder sin ankomst. Det er livet på landet, det frie liv med frisk luft og højt til loftet.

Dette fri­tidsland­brug ligger som en perle i naturen, der strækker sig over et om­kring­lig­gen­de jordareal på 7,5 hektar. Med sit kuperede og varierede terræn, der omfatter græsfolde, løvskov og ædelgran, fremstår ejendommen som en sand naturidyl. Den alsidige beplantning giver mulighed for forskellige former for dyrehold samt skaber et smukt og harmonisk miljø, der indbyder til ro og fordybelse i naturen, hvor man kan vælge at se på de græssende rådyr. Der kan imidlertid også drives rigtig god og alsidig jagt her, da stedet har sin faste bestand af råvildt, dåvildt og fasaner.

Beliggende tæt på Vester Skerninge, tilbyder denne landejendom en sjælden kombination af landlig idyl og bekvemmelighed. Med alle dagligdagens faciliteter såsom skole, idræts­mu­lig­he­der og indkøbssteder inden for kort afstand, kan man nyde det bedste fra begge verdener - landlig ro og byens be­kvem­me­lig­he­der.

Selvom ejendommen generelt trænger til renovering og istandsættelse er potentialet stort. Den unikke beliggenhed og de smukke omgivelser gør dette fri­tidsland­brug til et sandt fund. Med to boligenheder, der tilsammen udgør 187 m2 beboelsesareal, samt en stor og uudnyttet 1. sal, er der plads til at skabe et hjemligt fristed midt i naturen. Den ene enhed er klar til indflytning, mens den anden kræver større istandsættelse og renovering. Det betyder således, at man kan bebo den ene enhed, mens man istandsætter den anden. Med to lejligheder vil der også være mulighed for to generationer eller en afdeling til teenagerne. Der er to separate indgange. Omkring boligerne findes flere udmærkede tilbygninger, som udgør værksteder, garage og disponible rum. Dette tilføjer ekstra funktionalitet og muligheder til ejendommen. Derudover står der bag ejendommen et stort og flot maskinhus i stål på 151 m2, som blev opført i 2013. Dette kan rumme diverse land­brugs­red­ska­ber eller anvendes som løsdriftsstald. Mulighederne er mange.

For dem, der drømmer om et fri­tidsland­brug og ønsker at fordybe sig i naturen, er Vestre Nørremarksvej 23 det perfekte sted. En fremvisning af ejendommen vil afsløre dens fulde potentiale, men det er vigtigt at afsætte god tid, da der er så meget at udforske og glæde sig over på dette unikke sted, hvor livet kan leves i harmoni med naturen.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
57207368
Boligareal
187 m²
Kælder
8 m²
Vægtet areal
215 m²
Rum/værelser
6/2
Grundareal
8,09 ha
Byggeår
1910
Ombygget
1999
Energimærke
G
Liggetid
50 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22