Landejendom fra EDC

Tarupvej 14, Tarup Mark

5792 Årslev

5/4 rum, 164 m²
Købsaftale underskrevet

Med plads til heste, mulighed for jagt mm.

Drømmer I om en skøn, landlig beliggenhed på Midtfyn, uden at kunne høre motorvej eller andre forstyrrende ting, så læs videre her. Ejendommen er til jer, som elsker udelivet måske I har heste eller andre dyr, interesseret i jagt, ja mulighederne er mange.

Ejendommen er beliggende ned ad markvej i Tarup ved Årslev. En attraktiv beliggenhed med natur, så langt øjet rækker. Knap 7 ha jord som ligger ved ejendommen.

Ejendommen har nået en alder, hvor de fleste nok vil planlægge nogen renovering, I kan dog sagtens flytte ind, og renovere lidt efter lidt. Boligen har en god størrelse, som opfylder de fleste familiers behov. Fra gårdspladsen er adgang til entre, med god plads til sko og overtøjet samt trappe til tagetagen. En stor, lys opholdsstue med loft til kip, laminatgulv og god plads til både spisebord og tv-stuen. Lidt ældre, men brugbart køkken med risiko for at man falder i staver, over den dejligt udsigt. En praktisk baggang, værelse i god størrelse samt ældre badeværelse. På tagetagen finder du det store soveværelse med adgang til stor altan. 2 værelser samt et toilet. Ejendommen opvarmes via pilleovn i stuen, som er tilsluttet de radiatorer som er i boligen.

Har I heste, så er jorden indrettet med folde, ridebane 22 x 60 med walber fiberbund, lys og dræn omkring ridebane Her er roundpen ø20, hestebokse i forskellige størrelse, samt løsdrift. Sadelrum, værksted og plads til opbevaring i de tilhørende bygninger. Naturligt hegn langs foldene, en hyggelig have med forskellige træer og stor græsplæne, som indbyder til leg og hygge. Her er rig mulighed for at dyrke egne grøntsager, bygge en shelter, bål sted eller hvad I ellers drømmer om.

Ikke langt herfra ligger Årslev, med alt hvad du har brug for i hverdagen og bla. 2 skoler, børnehave, sportshal og mulighed for at klare de daglige indkøb. Med toget kommer du hurtigt til Odense og ellers med nem adgang til motorvejen m.v. Ved søerne i Tarup-Davinde er fiske -og badesøer, skønne stier og fine ridestier.

Kom og se de mange mulighed, her på Tarupvej 14.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
57504003
Boligareal
164 m²
Vægtet areal
166 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
6,79 ha
Byggeår
1800
Energimærke
G
Liggetid
40 dage

Med kunderne i centrum

Det handler ikke kun om mursten, men når sælger og køber er glade og tilfredse, så ved jeg at vi er lykkedes.

Channe Broholm

Indehaver - ejendomsmægler, MDE

broholm@edc.dk61 20 17 23EDC Channe Broholm

EDC Channe Broholm

Jernbanegade 16, 5750 Ringe

575@edc.dk62 62 44 55