Landejendom fra EDC

Trappedal 4

5874 Hesselager

2.350.000 kr.

4/3 rum, 139 m²

Idyllisk ejendom ved Hesselager

Er det på tide at realisere drømmen om et liv på landet? Så er denne charmerende og rummelige landejendom et rigtig godt bud. I er endda så heldige at ejendommen ligger ganske få kilometer fra Hesselager, og små 20 minutters kørsel fra Nyborg og Svendborg.

Det er en meget idyllisk landejendom, der gemmer sig bag adressen på Trappedal 4. Stedets historie kan føres tilbage til 1877, men ejendommen er løbende blevet renoveret og fremstår derfor i stueplan moderne og ind­flyt­nings­klar - med en tilpas mængde velbevaret charme.

Med til ejendommen hører godt og vel 3,9 hektar jord, som fordeler sig omkring ejendommen. Tværs over matriklen løber en å, hvori man kan fiske fra de små broer der krydser åen. Hvis man ønsker at gå på jagt, er dette ligeledes en mulighed på grunden.
I har derudover også mulighed for at udnytte udhusene, til lager, et stort værksted eller noget helt tredje - det er kun fantasien der sætter grænser.

Selve stuehuset præsenterer sig med et hyggeligt indtryk, godt hjulpet på vej af udsigten til åen. Indenfor venter 139 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, samt en kælder på 85 kvadratmeter.
Førstesalen er dedikeret en væ­rel­ses­af­de­ling, med 2 af husets 3 værelser, mens etagen også rummer et gæstetoilet.

I stueplan har opholdsrummene fået ekstra god plads. Køkkenet fungerer som boligens hjerte med en helt central placering og med en fantastisk panoramaudsigt til åløbet i haven. Inventaret i køkkenet er moderniseret med respekt for ejendommen, således at stemningen bibeholdes. Fra køkkenet ledes I ind i den lyse og rummelige stue.
I stueplan finder I ligeledes soveværelset og badeværelset.

Kælderen er dedikeret til dagligdagens praktiske gøremål med både bryggers, va­ske­fa­ci­li­te­ter og masser af god op­be­va­rings­plads.

Denne velholdte landejendom og de skønne omgivelser skal opleves. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ulrich Gammelholm

Filialchef, ejendomsmægler

uha@edc.dk20 15 05 0365 31 32 42EDC Poul Erik Bech