Landejendom fra EDC

Refsgårdvej 10

6040 Egtved

3.495.000 kr.

7/4 rum, 246 m²
56 visninger de seneste 24 timer

Landejendom med stor bolig og udsigt til blomstermarker

Denne ka­rak­te­ri­sti­ske ar­ki­tekt­teg­ne­de 70’er landejendom, med hele 246 m² boligareal og et fuldstændig fantastisk vue over det bølgende landskab fra de store glaspartier med skydedøre, byder på terrasse i hele husets længde, uforstyrret have og masser af udendørs plads at boltre sig på. Med sin særegne tidstypiske arkitektur fra 1975, tilsat et usædvanligt asiatisk-inspireret pagode-tag, er dette arkitekternes eget drømmeprojekt om en bolig i pagt med naturen, og her er alle muligheder for at sætte sit eget præg på de store luftige rum, der nærmest falder i ét med de om­kring­lig­gen­de vajende blomstermarker og de gamle frugttræer i haven.

Ejendommen består af 2,5 ha virkelig smukke omgivelser, hvor udsigten går til et fantastisk stykke varieret natur, der er godkendt som be­skyt­tel­ses­vær­dig Natura 2000 område, hvilket vil sige, at jorden ikke må dyrkes. Det er helt usædvanligt at finde så stort et stykke uberørt natur midt i Jyllands fede muld, og de helt fabelagtige na­tu­ro­p­le­vel­ser, der følger med. Boligens høje beliggenhed forøger kun indtrykket af at have det om­kring­lig­gen­de landskab for fødderne, og ejendommen er diskret placeret alene for enden af en privat vej.

Stuehuset er opført i 1975 og mange af de originale og gennemførte detaljer i bygningen er bevaret i de bedste materialer, hvor den tidstypiske arkitektur byder på materialevalg såsom rødbrune mursten, gulvbelægning i grønlandsk marmor, åben pejs og ikke mindst de fantastiske store vinduespartier, der trækker naturen ind fra alle sider.
Pladsen er der mere end rigeligt af, med intet mindre end 2 stuer, 1 spisestue og 4 værelser. Får man masser af plads at boltre sig på. Ejendommen er ganske enkelt perfekt til den store familie. Ønskes der ekstra plads til kreative projekter, er her mulighed for at drive erhverv hjemmefra. Omgivelserne er virkeligt noget helt særligt.

Mange af de originale detaljer fra 1975 er bevaret, hvilket har resulteret i kærlige brugsspor, og der vil skulle påregnes en opgradering af visse dele af huset, mens andre er så mod­stands­dyg­ti­ge, og designmæssigt så moderne igen, at de på ingen måde føles som om, at de har et halvt århundrede bag sig.

De gamle udbygninger giver uanede muligheder for egne projekter og erhverv, eller husdyrhold på hobbyplan. Dog er visse af dem lidt trætte og det vil formentlig give mening at vælte eller helt at ombygge en del af dem.

LEVERUMMENE
Ejendommens ubetingede livsnerve er den store åbne gennemgående gang, der løber i hele husets længde, og smelter sammen med husets to store stuer. Her falder dagslyset ind gennem de høje vinduer fra hele tre sider, så årstidernes skiften og solens vandring kan følges på nærmeste hold, ikke mindst på grund af de uforstyrrede omgivelser med virkelig langt til horisonten. Frister sommerens lune temperaturer, supplerer de store terrasser udenfor med et ekstra uderum med den skønneste udsigt til egne grønne marker og naturhave - her er fredeligt og langt til de nærmeste naboer!
Det er naturens materialer og farver der danner rammen om de luftige stuer med høje vinduer, rene linjer og åben pejs, og stemningen indbyder helt naturligt til fordybelse, om det så er i musik, kunst, kreative projekter eller litteratur.

KØKKEN-ALRUM
Det originale køkken fra 1975 er bevaret og mange af detaljerne, der var indbegrebet af 70’ernes arkitektur, såsom trælåger, brune greb og fliser samt trædetaljer under loftet, forefindes stadigt. Selvom køk­ke­n­e­le­men­ter­ne som køleskab og opvaskemaskine er af nyere dato, er de ikke nye og de kommende ejere vil skulle påregne udskiftning af enten hele eller dele af køkkenet, afhængig af om visse af de originale detaljer ønskes bevaret.
Køkkenet er forbundet bryggerset, og derfra er der adgang til husets entre. Hvis pladsen føles for trang i forhold til husets mange kvadratmeter, er der altså mulighed for at sammenlægge køkken og bryggers, hvis der ønskes mere plads. En anden mulighed er at vælte væggen mod spisestuen, så der skabes et moderne køkken-alrum hvor dagslyset vælder ind fra alle fire verdenshjørner.

VÆRELSERNE
Det rummelige master bedroom er uforstyrret placeret i den ene ende af huset og med et godt indbygget skab, der let kan skiftes til en mere moderne version. Fra rummet er der desuden direkte adgang til et godt badeværelse med indbygget badekar og fliser, der er så moderne, at de kunne være sat op i dag. Fra badeværelset leder en dør videre ud mod husets entré, så husets andre beboere og gæster også har adgang.
Den store landejendom byder desuden på intet mindre end tre ekstra værelser foruden de to stuer og endnu et badeværelse.

UDERUM
Med fredede udearealer direkte rundt om ejendommen byder udsigten og de uopdyrkede marker på en helt usædvanlig kombination af fred og ro. Havens gamle træer og de grønne plæner passer stort set sig selv, men har du grønne fingre, er der desuden god plads til at etablere en køkkenhave og blive selvforsynende med grøntsager og bær. De store terrasser, der omkranser huset, indbyder selvsagt til udeliv, og husets store skydedøre forener på smukkeste vis livet ude og inde.

Der er desuden anlagt en hyggelig bålplads på de grønne områder, så den fantastiske udsigt kan nydes på køligere dage med ildens knitren i baggrunden, mens den liflige duft af bagte snobrød og ristede skumfiduser forstærker oplevelsen. Grusvejen op til ejendommen går gennem en allé, og med kun en halv times kørsel til mange af de større byer i området fås her virkelig det bedste af landlivet kombineret med praktisk og effektiv infrastruktur.

FACILITETER
Oprindeligt lå her en gård, Kristiansminde, og i 1975 blev det gamle stuehus omdannet til tegnestue af de ar­ki­tek­tud­dan­ne­de ejere, mens de samtidigt opførte det nye moderne stuehus ved siden af, hvor udsigten var bedst, og huset blev naturligvis bygget i tidens bedste materialer. Det oprindelige stuehus i to etager, der er godkendt til erhverv, ligger her endnu, sammen med flere staldbygninger i varierende stand, hvoraf nogle fortsat kan anvendes, mens andre, af sik­ker­heds­mæs­si­ge grunde, bør fjernes eller helt ombygges.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700535
Boligareal
246 m²
Vægtet areal
284 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
2,5 ha
Byggeår
1975
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
3.767 kr.
Pris/m²
12.306 kr.
Pris
3.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
37 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
3.495.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20