Landejendom fra EDC

Tværgade 15, Skrydstrup

6500 Vojens

9/6 rum, 221 m²
Solgt

Særdeles charmerende ejendom med nogle dejlige omgivelser.

Sjæl og charme, idyl og hygge, vi kunne finde på mange tillægsord til denne skønne 3. længet ejendom. Nu har vi fornøjelsen af at præsenterer dig for denne skønne perle, her skal du opleve den perfekte kombination af landlig idyl og bynærhed.

Du bevæger dig væk fra hovedvejen og den tilhørende støj, og tilbage mod åbne markerne og alt den plads du kunne drømme om. Her finder du denne skønne ejendom, som er opført tilbage i 1890 og senere ombygget løbende.

Ejendommen rummer hele 221 m² veldisponeret beboelsesareal fordelt på 2 etager. Beboelsesdelen kan rumme den store eller den pladskrævende familie her er plads at være sammen på b.la. i det store køkken/alrum hvor hele familien kan mødes om frokosten. For en stor familie følger oftest behovet for flere badeværelser og i ejendommen her har du ikke bare 2 gode badeværelser, men de er fordelt således at du har bad i stueplan og på 1.sal.

Tilhørende ejendommen er nogle meget gedigne udhusbygninger. Den østvendte staldbygning er blevet ombygget således at denne i dag rummer et gil­desals­om­rå­de med meget fine køkken og toilet faciliteter. Ud­hus­byg­nin­ger­ne på ejendommen rummer i øvrigt god plads til værksted og generelt opbevaring.

Ejendommen har et totalt jordtil­lig­gen­de på 34.173 m² fordelt umiddelbart omkring ejendommen. Absolut ideelt for hestehold, hobby kreaturer eller andet hobby dyrehold.

Placeringen er ganske fantastisk for en ejendom af denne type, du får alle landlivets kvaliteter blandet sammen med glæderne ved at bo i et aktivt lokalsamfund. Børnenes legekammerater er lige om hjørnet, der er cykelsti til skole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter og meget mere.

Ejendommen er beliggende i Skrydstrup der er en hyggelig by med et godt lokalsamfund. Derudover er her pas­nings­mu­lig­hed for de mindste da her er en børnehave, vuggestue, dagpleje, samt en sko­le­bu­s­ord­ning for klassetrin 0.-4. klasse. Endvidere ligger byen tæt op ad Vojens, hvor der også er god cykelsti til. Her har du mulighed for indkøb både dagligvarer og større indkøb. Derudover har byen sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Endvidere har byen sin egen skole samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der - byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Fakta om Haderslev (55.438 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.633 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.659 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.301 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
60906763
Boligareal
221 m²
Kælder
6 m²
Vægtet areal
235 m²
Rum/værelser
9/6
Grundareal
3,42 ha
Byggeår
1890
Ombygget
1976
Energimærke
D
Liggetid
169 dage

Nyttige links

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 65EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84