Landejendom fra EDC

Lundvej 28, Skovlund

6823 Ansager

6/4 rum, 233 m²
Købsaftale underskrevet

Landejendom med karakter

At finde det bedste fra både bylivet og de åbne vidder på landet kan være en udfordring. Men denne ejendom formår at kombinere det bekvemme ved by­bo­til­væ­rel­sen med den rummelige og luftige atmosfære på landet. Beliggende blot en kort køretur fra byen, byder denne ejendom på et unikt stykke landliv med en jordtillæg på 2,8 hektar lige rundt om boligen. Her kan du nyde synet af dyrene på egne marker, mens du slapper af på terrassen.
Indenfor byder boligen på masser af plads og karakter. Den rummelige bolig er fyldt med historiske detaljer fra dens opførsel i 1924, og der er højt til loftet og masser af charme. Køkkenet er pænt og velholdt med et strejf af retrolook og mulighed for at skabe din egen personlige stil. Der er rigelig plads til en spisekrog eller til at udvide køkkenet til en større størrelse. Den gennemgående stue fyldes med naturligt lys fra begge sider og skaber en behagelig atmosfære. Boligen rummer desuden to værelser, et badeværelse og et depotrum i stueetagen. På førstesalen finder du to yderligere værelser, et toilet og en stor stue, som giver mulighed for at skabe endnu flere rum tilpasset dine behov.
Udbygningerne på ejendommen åbner op for en verden af muligheder. Med både værksted og plads til dyrehold er der næsten ingen begrænsninger for, hvad du kan forestille dig. Det store maskinhus gør det nemt at opbevare både afgrøder og maskiner og sikrer, at dine redskaber altid er lige ved hånden.
Boligen opvarmes i dag med et effektivt halmfyr og solvarme, hvilket sikrer en miljøvenlig og økonomisk opvarmning. Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak, mens regnvandet nedsives på egen grund og bidrager til at bevare det naturlige miljø.
Skovlund er en unik vestjysk landsby med mange arbejdspladser og et højt antal børnefamilier. Det er en landsby i udvikling med en særdeles attraktiv friskole samt en fremragende idrætsforening. Der er mange gode ildsjæle, som skaber de helt rigtige rammer for en skøn landsby.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig denne unikke bolig, som har alt, hvad du behøver for at skabe dit drømmehjem.

Fakta om Varde (49.798 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.442 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.747 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.757 kr./md.
Antal folkeskoler
20
Gns. klassekvotient
22

Oplysninger

Sagsnr.
68702623
Boligareal
233 m²
Kælder
10 m²
Vægtet areal
228 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
2,88 ha
Byggeår
1924
Ombygget
1978
Energimærke
F
Liggetid
63 dage

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 46EDC Ølgod

EDC Ølgod

Torvegade 6, 6870 Ølgod

687@edc.dk75 24 66 22