Landejendom fra EDC

Sø Bugten 10, Sejerslev

7900 Nykøbing M

3.695.000 kr.

5/4 rum, 124 m²
Åbent hus med tilmelding 2. maj 9:00 - 16:00

UNIKT BELIGGENDE EJENDOM MED PANORAMA-UDSIGT

EJENDOM MED JORDVARME - UTROLIGT LAVE ENERGIUDGIFTER

Hermed udbydes en særdeles velholdt ejendom, registreret som land­brugs­e­jen­dom, med en helt fantastisk og unik beliggenhed i et ualmindeligt naturskønt område. Fra ejendommen er en pragtfuld panorama-udsigt over det varierende landskab med Limfjorden og Thisted Bredning som det helt store trækplaster – derudover klintlandskab og store, åbne vidder – man kan tilmed se helt til Thisted og Sennels. Her er rolige omgivelser, et rigt dyreliv og et sted med højt til himmelen. Her har I masser af muligheder for at trække Jer tilbage, nyde livet på landet og få naturen helt under huden!

Ejendommen er beliggende få km. fra Sejerslev, hvor I finder den lokale friskole, vuggestue, købmand, bager, idrætsforening, m.v. Desuden er der ganske kort til Hundsø, direkte adgang til fjorden, hvor noget af parcellen går helt ned, så man har sit eget strandstykke, få km. til Ejerslev Havn, hvor der er et fantastisk havnemiljø med unik natur og spisested og som er blevet et populært turistmål de senere år. Nordmors er kendt for sin fantastiske og enestående natur, og vi forstår virkelig godt hvorfor. Der er heller ikke langt til naturfænomener som Hanklit, Skærbæk Klint, Fossil- og Molermuseet, Salgerhøj, Feggeklit samt færgen i Feggesund, som på en kort smuttur bringer Jer til naturskønne Thy. Her får I altså en beliggenhed, der er omgivet af enestående og varierende natur og samtidig har I hver­dags­fa­ci­li­te­ter­ne ganske tæt på.

En lang og privat indkørsel, trukket væk fra vejen, fører Jer op til Jeres kommende hjem. Her bydes I velkommen af en flot gårdsplads med flisebelagt terrasse – hvem ønsker ikke at komme hjem til en nydelig gårdsplads? Rundt om huset finder I en skøn have, som er nem at vedligeholde. Haven er nemlig primært anlagt i græsplæne, mens der på den nordvestlige side af huset er plantet et godt læbælte. Foran huset, ud mod fjorden, har sælger valgt at holde buskene og hækken lav, så udsigten er så ugeneret som muligt. Udover haven er der en skøn sydvestvendt fliseterrasse, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt.

Boligen er opført i 1975. Huset er bygget i røde sten og har sort eternittag. Huset har et boligareal på 124 m2. Stuehuset er løbende vedligeholdt med bl.a. mahognivinduer, nyere badeværelse og nyere køkken og huset fremtræder generelt i rigtig god stand – fuldstændig ind­flyt­nings­klar. Udhusene udgør tilsammen 444 m2, og her er virkelig tale om nogle gode og anvendelige udhuse, der består af bl.a. det gamle stuehus, stald, lade, maskinhus og garage. Udhusene kan anvendes til utallige muligheder. Evt. liberalt erhverv, dyrehold, gildesal, værksted, opbevaring eller noget helt andet – det er op til jer – og fælles for dem er, at de er yderst anvendelige, fordi de er så velholdte.

Indretning: Rummeligt bryggers med skabs­ar­ran­ge­ment, fyr og med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra får I via husets fordelingsgang adgang til hele fire soveværelser, hvor der er indbyggede skabe på dem alle sammen. Tre af værelser afslører også husets unikke placering, for herfra er der udsigt over fjorden. Gangen giver også adgang til husets fine badeværelse. Et godt og rummeligt badeværelse, som er sat i stand og renoveret i tidløse materialer. Fint værelse. Køkkenalrummet er med pænt, nyere inventar i træ – et godt og rummeligt køkken med masser af skabs- og bordplads og lyst inventar samt spiseplads. En hyggelig vinkelstue med en god størrelse og det skønneste lysindfald. Herfra er der udgang til den dejlige terrasse. I stuen har man lyst til at opholde sig i timevis, for også her kan man nyde udsigten!
Et skønt og særligt sted, hvor du med garanti vil blive tryllebundet fra dag 1.

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005104
Boligareal
124 m²
Vægtet areal
129 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
8,57 ha
Byggeår
1975
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.062 kr.
Pris/m²
28.643 kr.
Pris
3.695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
220 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
185.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.515 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.569 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00