Landejendom fra EDC

Kærbakken 13, Haardmark

8305 Samsø

4.595.000 kr.

9/6 rum, 398 m²
83 visninger de seneste 24 timer

Gen­nem­renove­ret landejendom med hele 3 boliger under samme tag med parklignede have

Særdeles velholdt og gen­nem­renove­ret landejendom med flere boliger under samme tag og med meget lave energiudgifter. Her er uanede muligheder for fx. bofællesskab, en god indtjening ved udlejning eller bare god plads til den store familie?
Ejendommen ligger på en stor grund med velanlagte uden­dør­s­a­re­a­ler og parklignede have.
Ejendommen ligger fredeligt og tilbagetrukket i landsbyen Haarmark med knap 4 km til øens hovedby Tranebjerg, med indkøb, folkeskole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. Desuden kun 2,5 km til havet ved Samsøs vestkyst. Fra Samsø er der gode fær­ge­for­bin­del­ser, til både Sjælland og Jylland; desuden passagerfærge direkte til Aarhus C.
Den smukke firelængede ejendom har i nyere tid gennemgået en stor modernisering, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller materialer. Gården indeholder i dag hele 3 præsentable bo enheder samt en mindre gæstelejlighed. Den idylliske gårdsplads med pigsten fordeler alle boligerne samt et stort udhus/værksted i den sydligste længe.
Det oprindelige hovedhus, som også er den største af boligerne, er placeret i den nordligste længe. Denne del blev totalrenoveret for over 10 år siden med bl.a. gulvvarme overalt, vandskurede vægge og et køkken som er muret op. Her er brændeovn både i køkken samt stuen og boligen opvarmes af jordvarme; suppleret af solfangere. Den lyse bolig rummer 3 værelser; ét stort og to mindre samt to badeværelser. Fra alrum er der udgang til stor stenterrasse hvor aftensolen kan nydes samt udsigten til dele af den flotte have.
I den østlige længe ligger endnu en bolig som blev etableret i 2019. Denne bolig har et stort og flot køkken/alrum med stue i åben forbindelse samt en fantastisk udestue med masser af vinduer som giver udsigt til haven og de mange frugttræer. Denne bolig indeholder derudover 1 værelse, stort og lækkert badeværelse samt entré. Boligen har gulvvarme overalt og opvarmes med luft/vand varmepumpe.
Endnu en bolig er placeret i den nordvestlige del af gården, og denne er oplagt som ud­lej­nings­bo­lig, enten som helårs- eller som ferieudlejning. Lejligheden blev fær­di­ge­tab­le­ret i 2021 og indeholder 1 værelse, stue og køkken i ét, samt et fint badeværelse. Fra køkken vil det være nemt at indrette endnu et værelse da et disp. rum ligger på den anden side af væggen. Lejligheden opvarmes af luft/luft varmepumpe samt gulvvarme i badeværelset.
Den mindre gæstelejlighed ligger i den sydlige længe. Her er der ét stort værelse samt badeværelse, men ikke køk­ken­fa­ci­li­te­ter. Der er gulvvarme i begge rum som opvarmes af luft/vand varmepumpen. Gæ­ste­lej­lig­he­den har egen terrasse.
Endelig er der i den sydligste længe et meget stort udhus, delt i værksted samt 2 store rum, hvor det ene har fungeret som lager og det andet har tidligere være brugt som butik. På den sydlige tagflade her, ligger et stort solcelleanlæg, som hjælper med et lavere el-forbrug.
Omkring ejendommen er der anlagt en parklignende have med stor plæne og mange frugttræer

Fakta om Samsø (3.694 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.636 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.829 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
1
Gns. klassekvotient
23,6

Oplysninger

Sagsnr.
83203720
Boligareal
398 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
9/6
Grundareal
0,46 ha
Byggeår
1913
Ombygget
2019
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
3.441 kr.
Pris/m²
11.545 kr.
Pris
4.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Liggetid
297 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
230.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.131 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.684 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Tryghed og god service!

For mig er det vigtigt at kunderne føler sig trygge når der tages store beslutninger ved enten køb og salg

Stina Elkhøj Kristensen

Daglig leder, Partner

stkr@edc.dk58 58 74 54EDC Samsø ApS

EDC Samsø ApS

Langgade 20, 8305 Samsø

832@edc.dk86 59 03 22