Landejendom fra EDC

Skivholmevej 27

8471 Sabro

5.998.000 kr.

6/4 rum, 185 m²

Landejendom i skønne omgivelser med jagthytte tæt på Aarhus

Dejlig landejendom i rolige og idylliske omgivelser ved Borum sælges.

På Skivholmevej 27 finder I en rigtig charmerende landejendom på knap 9,3 ha. beliggende i helt fantastiske naturrige omgivelser, hvor jorden omkredser gården. Her er tale om en perle af landlig idyl i Aarhus kommune, blot 15-20 min. fra Aarhus C. Ejendommen har bl.a. en boligdel på 185 kvm, en udbygning på 304 kvm samt en hyggelig og charmerende jagthytte på 27 kvm. Her er plads til et skønt familie- og børneliv med dyr og venner, staldbygning med bokse, værksted og opbevaring, kort afstand til skov og sø, i virkelig dejlige omgivelser. Her er desuden fred og ro samt masser af plads til fester og gæster.

Boligen
Stuehuset er opført i 1960 og består af 185 kvm fordelt på 1,5 plan. I stueplan finder I 154 kvm, der fordeler sig på en entré, et stort badeværelse med brus og badekar, en stue og spisestue, et køkken samt et bryggers. Boligen er løbende vedligeholdt og har bl.a. en separat børne-/te­e­na­ge­af­de­ling. Nuværende ejer har i 2014 tilbygget stueplan og dermed udvidet med endnu en stue/opholdsrum samt to gode værelser og et badeværelse. Der er fra de to værelser direkte udgang til en fælles flisebelagt terrasse, med et fantastisk kig over marker. Denne tilbygning har desuden egen indgang og kan derfor sagtens benyttes som fx te­e­na­ge­af­de­ling eller lign. hvis dette ønskes. I spisestuen er der etableret en helt fantastisk sydvendt karnap med mange vinduer, hvor I kan nyde både måltider og de fire årstider. På overetagen finder I 42 kvm som byder på et stort, åbent og lyst multirum som evt. kan opdeles til værelser samt et stort soveværelse samt en fantastisk tagterrasse.

Udbygning
Til ejendommen hører en udbygning på 304 kvm erhverv. Bygningen er indrettet som en stald med bokse samt et større areal som kan benyttes til fx værksted eller lign.

Området
Til ejendommen hører en meget charmerende jagthytte på 27 kvm. Grunden som boligen ligger på er ca. 9 ha. og så er der tillige ca. 3500 kvm på anden matrikel, som er placeret lidt væk fra boligen. På vejen er der desuden et godt og hyggeligt fællesskab samt privat pas­nings­ord­ning.
Ejendommens omgivelser taler for sig selv - her er naturrigt, skøn natur og meget fredeligt. På ejendommen er der masser af muligheder og plads til at dyrke interesser med bl.a. en stor have, mulighed for urtehave, boldbane mm.

Ejendommens 9,3 hektar om­kring­lig­gen­de landbrugsjord er i dag forpagtet til landmænd/naboer, som dyrker jorden. For­pagt­nings­af­ta­len kan fortsætte, såfremt man ønsker dette.

I området omkring ejendommen er der rig mulighed for skønne cykelruter og vandreruter. Herudover kan bl.a. nævnes Borum Eshøj, Lyngbygårds Å, Lyngbygaard Golf samt Lading Sø.

Sabro Skole
Har man skolebørn er man knyttet til Sabro Skole som ligger ca. 4,2 km fra skolen. Der kører skolebus til Sabro Korsvejens Skole, Herskind Skole og til den Frie Hestehaveskole. Sabro by ligger kun 3,5 km fra ejendommen. Sabro har desuden flere ind­købs­mu­lig­he­der, dag­in­sti­tu­tio­ner og en velfungerende idrætsforening. Byen ligger tæt på både Herskind og Harlev.

Borum by
1,3 km fra ejendommen ligger landsbyen Borum, som er et helt særligt sted. Her bor og skaber de herligste mennesker og ildsjæle et rigt landsbymiljø med masser af aktivitet og muligheder, bl.a. super aktiv borgerforening, flot forsamlingshus, fællesspisning, korsang, revy, musikfestival, loppemarked, fa­stelavn­stra­di­tio­ner, foredrag, impulsive fredagsbarer, æblepresse-dage mv.

Herskind
Herskind By er blot 5 minutters kørsel fra ejendommen. Det er en skøn by med et dejligt lokalsamfund og her er ligeledes ind­købs­mu­lig­he­der.

Fra ejendommen er der blot 5 minutters kørsel til mo­tor­vejstil­kør­sel til E45.

Alt i alt en sand perle, som bare SKAL opleves! Kontakt EDC AROS Galten for nærmere information samt for at bestille en fremvisning.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
84606004
Boligareal
185 m²
Vægtet areal
189 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
9,31 ha
Byggeår
1960
Ombygget
2014
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.392 kr.
Pris/m²
31.735 kr.
Pris
5.998.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
66 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
300.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.166 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.531 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Steffan Sander Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

stni@edc.dk31 79 86 81EDC AROS

EDC AROS

Søndergade 12, 8464 Galten

846@edc.dk86 94 66 55