Landejendom fra EDC

Gjermosevej 24 og 24B , Grauballe

8600 Silkeborg

2.800.000 kr.

4 rum, 90 m²

Unik grund med søudsigt og egen jagt

EDC har æren af at byde dig velkommen til Gjermosevej. Denne ejendom ligger knap 10 minutter udenfor Silkeborg C i den skønneste natur med egen jagt. Du har over 8 HA inkl. sø. På ejendommen er der opsat en bolig, som ikke opfylder kravene til beboelse. Derfor sælges ejendommen som en grund med mulighed for lovliggørelse af huset eller nedrivning, således man kan opføre sin drømmebolig i den storslåede natur med søudsigt. Er du jæger, vil du sætte pris på denne perle. Stykket passer perfekt til hus­mandsjæ­ge­ren, som værdsætter at kunne komme lidt ud i den friske luft. Her er både råvildt og kronvildt. Ejendommen er også ideel til naturelskeren, der gerne vil have sin egen idylliske grund.

Boligen, som er opført på grunden, beskrives ikke nærmere, da den ikke er indeholdt i vurderingen. Hos EDC har vi forholdt os til, at boligen ikke opfylder kravene, hvorfor det alene sælges som en grund.

Kunne du have interesse i at høre nærmere, kontakt da EDC på tlf. 86821000.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Knap

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

sokn@edc.dk21 26 06 7258 58 77 07EDC Poul Erik Bech